Så er BLACK FRIDAY startet!

Goodiebox november ’14

goodieboxnovember14_zps1d4caee4Boxen der blev forsinket og indeholdende en mindre ’skandale’ er kommet. Jeg har dog ligget syg, så selvom jeg formåede at tage billeder kl. 5 om morgen i fredags, er det først nu jeg har overskuddet til at blogge lidt om denne box.

goodieboxnovember2014_zps0fcc02a1Denne box indeholder:
So Susan Wonderlight, kan købes på So Susan for $17.95
Gosh Intense Lip Colour, koster 89,95 kr og kan købes på gosh.dk og bl.a. i Matas. A-Derma Exomegad D.E.F.I. Creme, kan købes lige nu på webapoteket til 135 kr/200 ml
Max Factor False Lash Effect, er på tilbud i Matas til 99 kr
Gucci Flora Eau Fraiche, kan købes på billigeparfumer til 395kr (50 ml)
Body Nordic Make Up Buds, kan købes på BodyNordic lige nu til 19kr / 12 stk
Matas Natur Fugtmaske, kan købes i Matas til 89,95kr for 50ml.

Lad mig starte med at sige, at vi fik en mail i starten af ugen om at denne måneds Goodiebox var forsinket, pga. der var nogle problemer med det ene produkt, så de skulle til at ompakke alle boxene, med et nyt produkt. Hvis I spørger mig, ville de færreste nok lægge mærke til forsinkelsen, hvis de ikke havde skrevet en mail. Derefter viser det sig at Body Nordic Make Up Buds var overskredet udløbsdatoen, hvilket var mindre heldigt fra Goodiebox side. Goodiebox har anbefalet at folk smider produktet ud efterfølgende. At de kan godt bruges med så kort tid efter udløbsdatoen, men det er selvfølgelig på eget ansvar. Som et plaster på såret, har Goodiebox i stedet lovet et ekstra produkt i december måneds box, så der er noget at se frem til.

Jeg er svært begrejstret for et møde med en gammel darlig; Max Factor False Lash Effect, den er såååå goooood, og havde helt glemt hvor glad jeg egentlig er for den. Ellers er jeg sådan lidt meeeh. Make Up Budsene fra Body Nordic var ikke et tab for mig, jeg har brugt den slags før fra Sephora, og synes ikke de fungerede vildt godt, fik dem ikke brugt og så er de ret dyre. Gosh Intense Lip Colour har vi fået 2-3 gange før i Goodiebox – denne gang i en anden farve til forveksling, og så lige So Susan Wondrlight, jeg ikke har prøvet endnu. Ellers er det prøver jeg sjældent får brugt – læg mærke til at Gucci Flora er en Eau Fraiche, den mildeste type parfume, som ikke holder særlig lang tid.. Jeg troede ikke rigtigt den slags blev solgt mere!

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 139kr, kan du tilmelde dig her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Så er BLACK FRIDAY startet!