Lookfantastic beautybox - BESTIL NU!

W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher

thehoneyqueenw7_zps9ae7e9e0 W7 som forhandles i danske Normal giver nye muligheder for makeup dupes til Danmark af dyrere mærker. W7 har blandt andet laver rimelige dupe øjenskyggepaletter af de dyre Urban Decay Naked paletterne, til bare 49 kr!

W7 blushes er kraftig inspireret af Benefits blush, og The Honey Queen Honeycomb Blusher har visse ligheder med Benefits Rockstar blushen, men du vil alligevel blive skuffet, hvis du regner med en dupe. For farven passer ikke helt – Rockstar blushen er noget mere pigmenteret, og er mere rosa gylden en W7’en.

thehoneyqueenw7naeligrbilledeblitz_zps786046b7 thehoneyqueenw7naeligrbillede_zps41386c6b

The Honey Queen Honeycomb Blusher har en sød bikube mønster i farverne fersken, beige/pink, guld og kobber. Den indeholder masser af shimmer, men er desværre ikke særlig pigmenteret. Eller ’desværre’ er nok forkert sagt, da det både kan være blushens fordel og svaghed. Da den giver en let gylden ravfarve, kan du alt efter hudtone bruge den både til blush, highligter og endda bronzer.. Jeg er ikke selv så stor fan af den lille pigmentering, da mit formål er at bruge den som blush, og synes det hurtig kan blive for pudret, eller sætte sig sammen i kager, når jeg prøver at bygge blushen op. Til gengæld synes jeg at den er genial til highlighting og lidt shimmer og glød på fx kravebenene. Mit største minus er dog duften, for den dufter meget kemisk, som desværre meget billig makeup gør. Det betyder ikke alt gør, men denne her er altså til den dårlige side, og ikke en umiddelbart jeg ville synes om at få i ansigtet.

_12111_zps1e179363

Noget andet der er værd er nævnt er den søde indpakning, det er meget tydligt at den er kraftig inspirreret af Benefits, men er stadig anderledes på sin egen måde. Da jeg sad og skrev om indlægget, kom der en fyr forbi der skulle kigge på mit tv, og jeg forklarede lidt om blogging; han tog blushen op, som jeg var ved at skrive om og spurgte; ”Er den her ikke sådan lidt Hannah Montana artig?” – og ja, den ser meget teenageagtig ud med skinnnde overflade af masser af stjerner.

Ingredienser:
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylparaben, Propylparaben, Diethylhexyl Syringylidenemalonate/Caprylic/Capric Triglyceride, Tin Oxide. May Contain: CI77019 (Mica), CI77891 (Titanium Dioxide), CI77491 (Iron Oxide Red), CI15850:2 (D&C Red 6 Ba. Lake), CI77499 Iron Oxide Black), CI77492 (Iron Oxide Yellow).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic beautybox - BESTIL NU!