Indholdet i The Best Of The Body Shop julekalender 2014

The Best Of The Body Shop julekalender nu online!

thebodyshopjulekalender2014luxery_zps0c6def68 26894m_2_z_zps2590fd80Jeg troede først den ville komme i slutningen af næste uge, men nej… The Best Of The Body Shop julekalender kom online på en højhellig søndag! Den koster 550 kr inkl. gratis levering! Du kan se indholdet på deres webshop, eller mit indlæg her.  Jeg overvejer kraftigt at bestille den, gør du?

*affilitiate links*

3 kommentarer

 • Jeg er bestemt også fristet 😉 Hvem kan ikke trænge til lidt ekstra forkælelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lalala

  Kan man bestille den røde kaldender? Hvis man kan kan du så ikke lige sende et link hvor man gør det. Og jeg har set om man kan på deres hjemmeside, men jeg fandt ikke rigtig noget P.s jeg var i det body shop i dag jeg fandt ingen røde men kun guld

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hej.
   Den er udsolgt på internettet og også tradition for at blive udsolgt i butikkerne. Dog kan jeg sige den guldfarvede er klart den bedste deal, da du kan bytte produkterne i ultimate med vare af samme værdi i the body shop. <– jeg har den =P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Indholdet i The Best Of The Body Shop julekalender 2014