Ciaté Mini Mani Manor 2014

LF beautybox oktober 2014

lookfantasticbeautyboxoktober2014_zps3acb6466

Jeg elsker de nye Look Fantastic beautyboxe! Denne gang er ingen undtagelse. Det er ikke et abbonoment og boxen er desværre udsolgt nu, men hvis du holder øje med bloggen, giver jeg et lille pip når november boxen kan bestilles! 🙂

Af hensyn til dem der ikke har fået boxen (selvom den skulle modtages inden d. 10.), skal du trykke videre for at se indholdet.

lookfantasticbeautyboxoktober2014insideindhold_zpsb94150e4Indholdet i denne box:
KMS California Free Shape Quick Blow Dry (75 ml), er vidst udsolgt på LF pt.
Gatineau Collagene Expert Ultimate Smoothing Cream, er lige nu på tilbud til £54.19 (fullsize) her.
Korrens Citrus Shower Gel, koster £8 for 250 ml her.
This Works Sleep Plus+ Pillow Spray (5 ml), full size (75 ml), koster £25 her.
Balance Me Facial Expression Filler, koster £22 for 15 ml her.
L’Oréal Professionenel Pro-Keratin Refill Shampoo og Masque, koster henholdsvis £10.99 her og £13.99 her.

En helt igennem lækker box. Jeg er ret vild med This Works Deep Sleep vi fik sidste måned, og nu er det så Sleep Plus+, jeg glæder mig til at se om den hjælper min søvn lige så meget! Samtidig har jeg helt tilfældigt så sent som i sidste onsdag bestemt jeg ville købe L’Oréal Professionenel Pro-Keratin hårkuren, så at få den i en fornuftig prøvestørrelse, var bare super fedt! Så var der også full size produktet Gatineau Collagene Expert Ultimate Smoothing Cream som er en serum der blandt andet har vundet Beauty Insiders Choice Awards 2013, som jeg lige nu tænker om min mor skal have den eller om den skal være blandt mine eksiterende 7 serumer.

Jeg er så vild med Look Fantastic Beautyboxe! Jeg får en masse nye produkter, jeg ikke nødvendigvis ville have købt selv (og er kun blevet positivt overrasket!). Jeg har opdaget nye mærker der er værd at kigge nærmere på. Produkter som er til at få fat på, og ikke er udgået. – Til en overkommelig pris på bare £15.

Lookfantastic beautybox koster £15.00 (omkring 142 kr), og har fri fragt. Den skal bestilles fra gang til gang, så det er ikke et løbende abonnement.
Lookfantastic er en kæmpe online webshop beliggende i UK – så ingen risiko for told. Lige nu er der også 10 % rabat, hvis du bruger koden LFNEW.

*Affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ciaté Mini Mani Manor 2014