11 produkter der støtter kampen mod brystkræft

Gosh stardust nails

goshnegle_zps35fd120aHar lavet mit første (mislykkede) forsøg med water marble i anledning af en Gosh konkurrence med Gosh Stardust kollektion, hvor der skulle laves nailart med den nye kollektion. Jeg var så uheldig jeg lige har klippet mine negle ned, og to af lakkerne var i stykker, så måtte begrænse mig til tre lakker og mine korte negle. Så tænkte at prøve lidt water marble, og det er så end sådan her. Lakkerne der er brugt er:

Gosh 629 Milky Way
Gosh 62 Night Sky
Gosh 630 Moonlight

*Lakkerne er modtaget af Gosh*

2 kommentarer

 • Det er virkelig flot, ville ønske at jeg også kunne lave sådan noget 🙂
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin’ her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   tak Sarah
   Pas dog på med alle de link i kommentareren, din kommentar røg i spamfilteret. Det er god blogger kotyme at kigge på folks blogs, når de lægger en kommentar, så slet ikke nødvendigt med link (de gør heller ikke noget for ens SEO, da de automatisk er non-follow :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

11 produkter der støtter kampen mod brystkræft