eBay fund #42 - UK edition

Goodiebox september ’14

septembergoodiebox2014_zps91b868cbJeg begyndte at være urolig for om min Goodiebox nogensinde ville dukke op, men der var åbenbart sket en fejl fra Goodiebox side af, så min adresse stadig var min pakkebox (tidl. døgnbox), men nu skulle leveres med DAO, der vil levere pakken lige ude foran døren. Det tog lidt tid at finde ud af jeg slet ikke have modtaget september boxen, men nu er den her endelig..

For en god orden skyld, skal du alligevel trykke læse videre, for at se indholdet… Tænk hvis nogle står i samme situation som mig, og stadig mangler boxen.
septembergoodiebox2014indhold_zpsf102e487September måneds Goodiebox indeholder:
Bellápierre Mineral bronzer (Peony), en fullsize kan købes på Bellapierre.dk til 279 kr
Teeez Love Triangle Lipstick  (East Side), kan købes på Cocopanda til 103 kr
UniQ10Ue Eye And Lip Mask, kan købes på bl.a. ncm.de fra 46,50 € (30 ml – 100 ml)
John Frieda Frizz Ease Smooth Start shampoo og conditioner, kan købes i Matas for 89 kr /250 ml
Nordictan selvbruner serviet, kan købes i bl.a. Føtex og Matas til 10 kr

Jeg er glad for at min box dukkede op, for her er nogle sjove og gode produkter imellem. Vi har tidligere fået en Bellápierre øjenskygge i Goodiebox, og den er så flot og pigmenteret, så regner med det samme for denne bronzer – der er i en luksus prøvestørrelse. Teeez Love Triangle Lipstick har vi også tidligere fået, og er endda min 3., jeg er ret glad for de andre farver, så håber denne lyse kan fungere til mine mørke læber. UniQ10Ue er både og.. Jeg synes denne øjen og læbemaske lyder virkelig spændende, men når den anbefales til personer fra 30 – 50+ år? Nogle anti-age kan være ret skrappe til ung hud, og andre ligner almindelige fugtgivende produkter, så jeg vil lige undersøge den nærmere, før jeg selv smider den omkring øjnene. Men den lyder altså ret spændende!

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 139kr, kan du tilmelde dig her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #42 - UK edition