Goodiebox september '14

Blog tips: Mine gratis favorit fonts

favorit font del 1

Er flere gange blevet spurgt til nogle af de fonts jeg bruger på mine billeder, så har samlet nogle af dem til jer, der blogger eller  bare jer der elsker at lave billeder, hjemmelavet gavekort eller andet sjovt med lækre fonts. Jeg kommer med flere inden længe der ikke er ‘håndskrevet fonts’.

Hvordan finder og downloader jeg dem?
Navnene kan søges på google, eller findes på mine mest bruge font hjemmesider: dafont.com og 1001 free fonts. Når du trykker download, trykker du bare åben; så kommer den i en zipfil – ærlig talt; skal man stadig have downloadet et program til det? (nogle der ved det?)

alallala_zps0d088f68

Her åbner du den markerede fil  – og op kommer endnu et vindue.
lalallad2_zpscaf75164Her ser du så en prøvetekst med fonten, hvis du gerne vil have denne font, skal du bare trykke installer øverst, og så placere computeren selv fonten i den rigtige mappe og du kan bruge den med det samme i Word, eller andre programmer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox september '14