De bedste og nemmeste Nutella cookies

Tomme produkter #10

tommeprodukter_zpsf265c4f8

Flere produkter der er blevet tømt på det sidste, og har allerede (fra efter billedet er blevet taget) tømt to mere der bare venter på at blive vist frem en sidste gang inden de ryger ud, så må hellere komme i gang!

Avène Thermal Spring Water
Som var en af mine favoritter for et år siden, er først tømt nu. Den indeholder kun kildevand og nitrogen, så ingen raketvidenskab i ingredienslisten, men jeg tror det er den måde den forstøver på, der gør hele forskellen. Den forstøver så blidt, lindrend og forfriskende at jeg elsker at bruge den på de lange dage foran computeren og føler virkelig den gør en forskel. Eller til køle og berolige huden efter barbering. Du kan få den lille her til 34,50kr der indeholder 50 ml, eller den 300 ml store til 89,50 kr på Apoteket.

Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray
Virkelig været en lifesaver for mit pandehår, og jeg er ked af at den er tom, da de andre saltvandsspray jeg har, slet ikke kan leve op til hvad Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray kan. Den tilfører struktur og en let styre til håret, så jeg kan styre pandehåret, og dufter kun meget let og neutralt, og vigtigst: ser ikke fedtet ud! Jeg har ledt og ledt efter denne saltvandsspray, men kan kun finde den i Matas – men også til en OK’ pris; 129,95 kr for 200 ml – min egen udgave er ’kun’ 75 ml, men hvis jeg kunne finde den endnu billigere vil det være fint, da jeg bruger ret meget saltvandsspray i længden. – kan også fås på luxplus!

Pantene 2min Intensive Nourishing Treatment (fine hair)
Jeg har brugt mange hårkure fra Pantene, og denne er ikke lige den mest ideelle til mit hår, da mit hår er tykt, men da Pantene delte gratis prøver ud på deres Facebookside – hvorfor så takke nej? Det jeg bedst kan lide ved denne hårkur, er emballagen, at det er en tube, for jeg hader at have fingrene ned i en krukke, specielt når jeg allerede står i badet. Ellers passer den ikke så god til mig, mit hår bliver blødere ja, men føler ikke den gør den store forskel i forhold til balsam. Der er andre Pantene hårmasker jeg synes er bedre til mit hår. Hvis du har fint hår, så go for it! Fordelen ved hårkure til fint hår, at den ikke virker lige så tyngende som andre hårkure kan, og derfor et super alternativ.

Matas Plejende Neglecreme
Om du er til negleolie eller neglecreme er en smagssag. Jeg fandt ud af, jeg er en negleolie pige, da jeg har været så lang tid om at bruge Matas Plejende Neglecreme at den begyndte at skille. Cremen er i sig selv lækker nok, den er ikke særlig fedtet, men jeg døjer med den lægger sig i et let hvidt lag omkring neglefuren. Det gør negleolierne også, men de er gennemsigtige, så det ses ikke så tydligt og er nemmere at massere ind. Jeg bilder mig dog ind at neglecreme er mere plejende end negleolie, men det er bare indbildning – tror det er pga. det er tydligere når den er brugt. Noget der dog er værd at bemærke er at den er drøj i brug, så den er billigere i længden (49,95 kr for 20 ml) – men det kræver så også at den bliver brugt. Jeg ville ikke sige, jeg aldrig vil købe den igen, da det er et udmærket produkt der plejer neglene og neglebånd, men jeg er en negleolie pige, så bliver først hvis jeg engang vil prøve igen.

Dr. Brandt Glow Ruby Crystal Retinol hydracrème
Halvdelen af Glow parret, der indeholder rubin mikrokrystaller, som straks en smuk udstråling til huden og en blødere, mere jævn teint. Den minder lidt om Vichy Idealia serien der indeholder perlemor og har nogenlunde samme synlige og ’overfladiske’ effekt – her mener jeg, at de lysreflekterende partikler forsvinder ved afrensning. Jeg synes Dr. Brandt Glow Ruby Crystal Retinol hydracrème giver min hud masser af fugt og givet min hud gode resultatet. Jeg må indrømme jeg er forelsket i Dr. Brandt Glow serien, og hvis bare at cremen var lidt mere SU venlig, ville jeg fluks have købt en ny full size.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De bedste og nemmeste Nutella cookies