Mobilen er til reperation: 10 ting jeg savner - 7 ting jeg ikke savner.

Lookfantastic beautybox september 2014

lookfantasticbeautybox12014september_zpsb2b00d10
Lookfantastic har kommet med en ny beautybox, som du til forskel fra Goodiebox osv. ikke er et abonnement, men en box du skal købe fra gang til gang.
September måned var første box, og allerede nu er oktober måneds box udsolgt, så det gælder virkelig om at være på dupperne!

Jeg nåede at bestille septembers box, og har fået den ret forsinket, da jeg både kom til at skrive forkerte dørnummer, og stavede mit efternavn forkert.
Det er et held at postmanden alligevel regnede det ud! Jeg har virkelig siddet på nåle de sidste 1½ uge, imens jeg krydsede fingre på at jeg ville få boxen.

Det gode ved Lookfantastic beautyboxen er, at alle produkterne føres på Lookfantastic, så du kan være sikker på de ikke er udgåede, de er til at få fat i, og Lookfantastic fører nogle lækre produkter. Samtidig er der i 5 af Lookfantastic beautyboxene et hemmeligt luksusprodukt til en høj værdi – det er lidt spændende (oktobers hemmelige luksusprodukt har en værdi på hele £149.99). Det negative er, at Lookfantastic er ret hurtige med at afsløre indholdet  i boxene, men eftersom det er bestilling fra gang til gang, kan vi jo også få dem i løbet af måneden og derfor svært at holde hemmeligt.

lookfantasticbeautybox12014septemberindhold_zps5fd68759

Indholdet i denne box:
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse (50 ml), full size (250 ml) koster £30.64
Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum (15 ml), full size (30 ml) koster £49.50
This Works Deep Sleep Pillow Spray (5 ml), full size (75 ml), koster £16.00
Kérastase Nutrive Bain Satin og Lait Vital (80 og 75 ml), kan købes samlet (250 og 200 ml) på tilbud lige nu til £23.68
Caudalie Divine Oil (15 ml), fullsize (100 ml) koster £27.00

Mit generelle førstehåndsindtryk af denne box:
Jeg er ret begejstret for den lækre indpakning, som er nem at få op (modsat Goodiebox’) og ser virkelig stilrig og lækker ud. Jeg er måske lidt nem at imponere?
Jeg er også positiv overrasket over indholdet, trods det ikke indeholder makeup – noget som andre har beklaget sig over. Jeg tænker bare, at hvis den indeholder makeup i første box, vil folk måske gå mere amok over de næste boxe (jeg ser mig en ny Kähler sag!), og måske blive skuffede, så hellere starte roligt ud.
Men roligt, er nok en underdrivelse at sige. Hvor er der  mange lækre ting med, og jeg er ret spændt på This Works Deep Sleep Pillow Spray.
– Jeg har brug for min skønhedssøvn!

Praktiske detaljer:
Lookfantastic beautybox koster £15.00 (omkring 142 kr), og har fri fragt. Den skal bestilles fra gang til gang, så det er ikke et løbende abonnement.
Lookfantastic er en kæmpe online webshop beliggende i UK – så ingen risiko for told. Lige nu er der også 10 % rabat, hvis du bruger koden LFNEW.

*Affiliate links*

 

2 kommentarer

 • Synes også det er en meget vigtig detalje, at sige, at de sender fra en af kystbyerne i England, som ikke er en del af EU-systemet, og der kan derfor komme moms på.

  Det oplevede jeg, da jeg købe nogle makeup børster derfra. De blev taget i tolden, og jeg var så forvirret, fordi det var fra England, men så fik jeg det forklaret på posthuset, at den by de sendte fra, ikke var en del af det.

  http://trendniq.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg tror du forbytter Lookfantastic med Feelunique – sidstnævnte ligger på øen Jersey, og er ikke en del af EU. Lookfantastic ligger i byen Northwich (England) og med i thehutgroup.com.

   For god orden skyld, skal det siges at Feelunique også returnere toldomkostningerne, hvis du skriver til dem indenfor 30 dage.

   Men Lookfantastic ligger indenfor EU. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mobilen er til reperation: 10 ting jeg savner - 7 ting jeg ikke savner.