eBay fund #37 - home edition!

L’Oreal Casting Sunkiss Jelly – solkysset hår på et øjeblik!

lorealcastingsunkissjellyanmeldelsetest_zpsf095d1e4Nok et af årets mest hypede produkter i Danmark, sammen med Maybelline Baby Lips. Faktisk var L’Oreal Casting Sunkiss Jelly svært at få fat i, da det var udsolgt…
Endelig – ENDELIG(!) fandt jeg to i Matas, hvor jeg dog kun købte den ene…. Dumt, meget dumt!

L’Oreal Casting Sunkiss Jelly, er en leave-in-gel der lysner det naturlige hår gradvist i op til to toner lysere. Det giver dit hår et naturligt solbleget look, og er mere skånsom end almindelig afblegning. Den kan bruges til at lave striber, ombre eller helfarvning. Min første tanke var lysere striber, men eftersom den ikke skal vaskes ud, var jeg bange for den ville plette resten af håret, og valgte at bruge det i hele håret, og endda lidt i øjet – av! Jeg fik pludselig meget travlt med at skylle mit øje.
Når produktet er påført, aktieres det af varme, så det er en tur ud i solen eller føntørrer det – og voila!

Jeg kunne se en lille ændring, ikke specielt meget, men den var der. Fandt så først bagefter ud af, at det krævede 3-4 behandlinger at opnå de 2 toner lysere (dumme mig!). Mit hår er ret tykt, så én tube er liiiige lidt nok for mig. Heldigvis skal produktet ikke blandes, som de fleste hårfarver skal, så produktet må gerne gemmes. Dét er i hvert fald positivt. Jeg ved dog ikke om jeg vil prøve at opnå de toner lysere, da 1) skal brug omkring 6 tuber så 2) overvejer at blive mørkhåret alligevel.

Synes dog den er så nem at bruge og endda uden ammoniak, at jeg ville ønske man kunne få et lignende produkt, bare til at blive mørkhåret. *ønske ønske ønske*

Produktet kan købes i flere supermarkeder og i Matas og har en vejl. Udsalgspris på 79,95 kr. I Danmark findes den i to udgaver; til lyst og til lidt mørkere hår, og den anbefales kun at blive til ufarvet hår (har dog læst at flere har opnået et ok’ resultat selv med farvet hår).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #37 - home edition!