Goodiebox juli '14

eBay fund #35 – Back to School!

ebayfundbacktoschooluniversitetkoslashbmodernesund_zpsfe558ce5Monthly planner * Salatbox * Notesbog (flere farver)
Led boglampe * Post-it BookmarksHighlighter (flere farver)

Disse eBay fund kalder jeg back to school, forhåbentligt har nogle af jer fået et svar på om I er kommet ind på drømmeuddannelsen, og så kommer den obligatoriske back to school/university shopping! – Hvor er I kommet ind? Nogle til Aalborg?

Jeg er selv blevet den glade ejer af Monthly Planner og salatboxen (dog købt et andet sted). De andre ting er nogle jeg har været glade for under min studietid. Led boglampen, er der sikkert nogle af jer der kan bruge, men mest sat ind, da jeg bliver så irritereret når jeg ser den på diverse dealsider til over 200kr!! – De dealsider er noget svineri så snart det gælder fysiske produkter.

2 kommentarer

  • Ej, hvor er jeg ked af at se, at du er rykket til Bloggers Delight.. så forklarer det da, hvorfor du stoppede med at poppe op på min startside.. ej øv.. Jeg elskede ellers din blog 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre fund! Utroligt hvad man kan finde derinde 😀 Ulempen er bare at jeg bliver så nærig i de danske forretninger, fordi jeg ved jeg kan finde meget af det billigere på eBay haha 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juli '14