Jeg sælger ud i morgen!

eBay fund #33

ebayfundkoslashbfinds33sorthvidsmykkertastertoppe_zps1c493fe2Best bitches t-shirt (flere størrelser) * Harajuku trøje (flere størrelser) * Top med mønstres ryg (flere farver og størrelser)
Halskæde med sten * Taske i kunstlæder (flere farver) * Lille taske med rem (flere farver)  

Lidt eBay fund fra min side af. Jeg har lige nu over 200 vare på min watch list, og der er nogle virkelige lækre ting imellem, som du bare må se! Jeg er selv meget begejstret for at sige det mildt! Men nu er min blog ikke en eBay blog, men skønhed og livsstil, så lidt men ikke for ofte. 😉

Og tak til dem der har spurgt til bagagerumsmarkedet i går (elsker når I skriver mails!) – det gik rigtig godt og fik solgt en masse for en slik (du ved du sælger billigt når folk griner, når de hører prisen!). Vil helt sikkert gøre det igen, men lige nu er der ikke rigtigt mere for mig at sælge – så nok først næste år.

Indlægget indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission ved køb.

3 kommentarer

 • Betina Berg Holm Andersen

  Hej
  Ved godt jeg er frygtelig bag om dansen, men har aldrig handlet på e-bay før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Berg Holm Andersen

  Øh, den blev vist sendt lidt hurtigt afsted.
  Tænker bare om du ville fortælle kort hvordan det fungere…er det sikkert, er det nye eller brugte varer, og hvad med fragt, kan det virkelig passe at så billige ting bliver sendt fragtfrit?
  På forhånd tak, og tak for fin blog med masser af “fif”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hej Betina.
   Åh, eBay er jo rigtig mange ting både private og erhvervssælgere, og derfor også nyt og brugt – står dog gerne inde på varen. Og ang. varerne kommer oftest frem, og går de tabt i posten refundere sælgere pengene eller sender en ny. Hvis der er problemer med sælger, dækker eBay buyer protection. Og ja, en del er fragtfrit.
   Eneste obs, er at ved auktion er bud bindende og du kan risikere moms og gebyr på vare over 80kr + porto.

   Men du kan sagtens stille spørgsmål eller sende en email med mere specifikke spørgsmål ved en vare, første køb m.v. – men pas på, eBay er farlige vanedannende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg sælger ud i morgen!