Disney Maleficent

Tørbarbering med babypudder

babypudderbarberingskoslashnhedtricks_zpsf7e86e2dNår det er sommer, skal stængerne vises frem, og hvad er værre end at opdage på vej ud af døren at man har nogle fæle stubbe på benene? Det er alt for besværligt og tager for lang tid at finde barberskum frem.

Til gengæld har jeg lige lært tippet om at barbere ben i babypudder!
Pudderet påføres benene, her er det en fordel at bruge en stor pudder eller kropsbørste, og bagefter barberes som normalt. Det går ekstremt hurtigt og effektivt, uden at genere huden. Jeg tror jeg begynder at blive rigtig doven med barbering i badet fra nu af, da jeg er virkelig glad for resultatet (og tidsbesparelsen) med babypudder.

Hvis du bor i nærheden af en ‘Normal’ butik, kan jeg anbefale dig at købe Johnson’s Babypudder (som er ret brugt  udlandet) til bare 15 kr for 200 g – hvor normalprisen for andre babypudder jeg har set er omkring 30-35 kr. Altså en god besparelse.

Følg med på bloggen, da jeg snart kommer med et indlæg med andre ting du kan bruge det fantastiske babypudder til (jeg er hooked!).

3 kommentarer

 • Næ, hvem skulle nu have troet at babypudder kunne bruges til at barbere ben? Jeg har (underligt nok) faktisk noget liggende, og jeg prøver helt sikkert tricket næste gang 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det kan det sagtens! – og meget meget mere… Det er ved at blive fast inventar imellem mit makeup og hudpleje. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jeg helt sikkert prøve 🙂 For der er ikke noget værre når man har travlt end at opdage, at man har glemt at barbere ben. Så står man og prøver at barbere ben med barberskum i håndvasken med tøj på.. Det går jo aldrig helt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Disney Maleficent