Goodiebox Maj '14

Til dig der elsker glitter: Depend Glitter peel off Basecoat

2937400glitterbasecoat_zps24f4c9a9Lige så meget jeg elsker glitterneglelak, hvor jeg render rundt som en 5årig og stikker klør fem op i min kærestes ansigt og siger; ”seeeee, det skinnnnner!”.
– Lige så så meget kan jeg bande og komme med grimme forbandelser når jeg prøver at få glitterneglelakken af igen.. For det er et mareridt uden ende!

dependglitterpeeloffbasecoathowto_zps4114ed9aHeldigvis har Depend udviklet en smart Depend Glitter peel off Basecoat, som gør det lidt sjovere at have glitter på neglene. Det er en basecoat som kan skrabes af nemt uden brug af neglelaksfjerner – dét er smart! Glitter neglelakken er nemt at fjerne igen med en rosentræspind eller en anden stump genstand, uden at beskadige neglene. Det eneste er dog, at neglelakken ikke har en særlig god holdbarhed, trods overlak, hvilket vel også giver mening, da basecoaten ellers mister sin funktion? Så du skal ikke regne med flere dages perfekt manicure. Men for en aften eller to med lækre glitternegle, er det et perfekt produkt, og betyder da også du har mulighed for LETTERE at bruge MANGE forskellige glitter lakker.

Depend Glitter pell off bacecoat koster 39 kr og kan købes i Matas og andre Depend forhandlere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox Maj '14