Yves Rocher Haul

Amie spring clean deep cleansing mask

amiespringcleandeepcleansingmask_zps533cc2c3Amie spring clean deep cleansing mask er en lermaske vi modtog i Goodieboxen fore flere måneder siden.  Det er en dybderensende maske der er god til uren og fedtet hud, da den hjælper på snavs, urenheder og store porer, samtidig med at den lindrer og plejer.
Ingredienslisten er lang, men Amie skriver at hele 94 % af ingredienserne er naturlige, og at produktet ikke indeholder parabener, sulfater, mineralske olier eller produkter fra dyr (udover bevoks). Der er mange, der har en holdning til det ene eller andet, så her er der en mulighed for at til vælge et produkt efter ens præferencer.
Desværre indeholder den så tre af de 26 problematiske parfumestoffer; Limonene, Geraniol, Linalool.

Amie spring clean deep cleansing mask dufter let af lime og pebermynte, som skyldes lime smørret og den økologiske pepermynte der er i, som er to af nøgleingredienserne. Pebermynten er med til at give produktet en kølende og forfriskende effekt – men som måske kan virke lidt hårdt ved folk med sart hud.

Nøgleingrediensernes betydning:
Fransk hvidt ler (kaolin): Absorbere fedt og snavs.
Zinc Oxide: Antibakteriel, behandler og forebygger urenheder.
Lime Smør: Beroliger og blødgør og hjælper mod store porer.
Økologisk pebermynte: forfriskende og kølende.

Amie spring clean deep cleansing mask er en typisk lermaske der stivner efter nogle minutter, så du får en ide om hvordan det må føles at have masser af botox i ansigtet – fordi du får svært ved at åbne munden og hæve øjenbrynene når den først er tørret. Sådan skal masken sidde i 10 min før den skylles (læs: nok nærmere let skruppen) af med lunken vand. Husk at være opmærksom på eventuelle rester, da jeg har fundet flere rester i specielt øjenbrynene bagefter. Bagefter føles hud affedtet og blød.

Ingredienser:
Aqua (Water), Kaolin, Zinc Oxide, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclohexasiloxane, Steareth-21, Xanthan Gum, Octyldodecanol, Cera Alba (Beeswax), Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methyl Lactate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Disodium EDTA, Citric Acid, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 42090 (Blue 1).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Yves Rocher Haul