eBay fund #26

Vichy Normaderm Hyaluspot

Vichy Normaderm Hyaluspot er en spotbehandling med hyaluronsyre mod bumser og urenheder. Den danner et gennemsigtig geleagtig film over det behandlede område der beskytter og plejer og hæmmer bumsens udvikling.

Jeg har det sidste års tid døjet så meget med urenheder pga. hormoner (ppille stop/start), og har været helt ude af den, da rensning ikke hjælper særlig meget på hormonelle bumser (Hormonelle is a bitch!), og i en alder af 23 (nu 24) år, var det ikke fedt! Jeg fik Vichy Normaderm Hyaluspot i en prøve engang (TIP: Følg med på Vichys facebook, de uddeler ofte test, eller søger testpersoner), og efter jeg var igennem prøven, måtte jeg have den igen med det samme! Den udøver ikke mirakler, så en bums er væk over én nat, men den hjælper og reducere udbruddet merkant. Samtidig er den skånsom nok til sart hud, og den tilstopper heller ikke porerne.

Det vigtige ved brugen af Vichy Normaderm Hyaluspot er at bruge en lille smule af gangen, da den ellers sætter sig i en gennemsigtig kage på huden og nemt ruller af. Hvis man bare påfører en lille smule, er det usynligt, selv under makeup.

Alt i alt et godt produkt, men du kan ikke forvente mirakler. Jeg synes den har en noget pepperet pris på apoteket (129 kr), men så er det fedt at Boots er begyndt at sende til Danmark, og nu har Vichy Normaderm Hyaluspot til bare £7.00.

Ingredienser:
Aqua, Denat. Alcohol, Glycerin, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Triethanolamin, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Capryloyl Salicylic Acid, Xanthan Gum, Parfum

*affiliate links*

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #26