Er jeg, eller er jeg ikke syg?

Min seneste mini-DIY

Min seneste mini-DIY har været at dekorere nogle runde æsker (jeg eeeeelsker runde æsker) jeg købte på udsalg i Panduro med noget deco tape (eller masking tape) fra Søsterne Grene. Jeg synes de sart lyserøde æsker var rigtig kedelige, men overvejede så at spraymale nogle sorte eller guld striber på, men efter jeg faldt over dette fine matte guld deco tape i SG (tror det kostede 4,66kr!), valgte jeg den billige løsning! Det er også noget nemmere at fjerne tapen igen, end at fjerne maling!

I den øverste er alle mine læbepomader, og indtil for nyligt lå alle mine armbånd i den nederste. Nu er armbåndende rykket hen i et ebay køb, som jeg nok skal vise en anden gang. Hvis I også lægger mærke til baggrunden, er jeg ved at udskifte min tidligere makeup opbevaring fra akryl til træ. Lige nu skal de så bare males (ved ikke hvilken farve endnu), da træet har forskellige farver, da der ligger omkring 10 produktionsår imellem dem – og af en eller anden grund, falder mine dymo labels af den nye mini kommode (øv!).

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Er jeg, eller er jeg ikke syg?