Sephora Rouge Infusion Lip Ink

Er jeg, eller er jeg ikke syg?

Nu skal jeg til det igen, ringer til lægen med (for mig) en lille ting, og skal nu ind til undersøgelse og blodprøver igen…

Jeg føler mig som en hypokonder, men må være Danmarks værste, da jeg hader læger, og gerne lyver om mulige symptomer, så det ikke ser så slemt ud. F.eks. da jeg brækkede foden sagde jeg at jeg bare var faldet men undgik at nævne at mit ben var blevet pludselig lamt.
Ikke destro mindre, er jeg blev jeg alligevel i 2013 testet for blandt andet factor v leiden og akut leukæmi. Jeg har endda fået at vide at lægerne håbede at det ‘bare’ var blodpropper jeg har haft (da alt andet ville være værre?!), da min x-kæreste fortalte lægerne at jeg har haft pludselig lammelse i benet flere gange… – Nu har jeg bare fået at vide, at det højst sandsynligt kommer til at ske igen, og næste gang skal jeg ringe 112.

Jeg er faktisk ved at være ret nervøst, da det som jeg kommer med af småting pludselig bliver til store ting ifølge lægerne, og nu ved jeg så ikke hvilken sygdom de vil give mig i dag.

Må dog rose lægerne i mit lægehus for at tage små symptomer alvorligt, da jeg synes man ofte høre om folk der har problemer med at blive undersøgt når de har alvorlige symptomer. I sommers da jeg troede jeg havde vitamin mangel og sagde jeg havde uforklarlige blå mærker, fik jeg deres første akuttid, og blev tjekket for leukæmi (som var negativ, og fik dog aldrig testet vitaminmangel).

Jeg har vidst bare brug for at få luftet mine tanker, da jeg virkelig føler jeg åbenbart fejler alt livstruende lige så snart jeg kontakter lægerne, og da det alt sammen har noget med blodet at gøre, begynder jeg at tvivle på om jeg virkelig er rask? Nu må jeg bare vente og se hvad testresultaterne siger i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sephora Rouge Infusion Lip Ink