Valentine er nær!

3 kommentarer

 • Anonymous

  Hejsa, jeg har længe tænkt på hvordan du finder alle disse ting på ebay. Altså søger du bare på fx "penselrens". Jeg tænker især på den dims til at få det sidste ud af fx. cremetuber, hvordan fandt du lige den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hejsa, jeg har længe tænkt på hvordan du finder alle disse ting på ebay. Altså søger du bare på fx "penselrens". Jeg tænker især på den dims til at få det sidste ud af fx. cremetuber, hvordan fandt du lige den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det spørger jeg også mig selv tit om!
  Hvis jeg ikke søger meget specifikt efter et produkt, bruger jeg gerne forskellige søgeord der er meget 'åbne' f.eks. bare 'makeup' osv. (evt. trykker videre til hvad andre så har søgt mere præcist) og så kigger jeg, eller går ind på sælgere jeg støder på og kigger deres vare igennem for nogle produkter jeg ikke kender. Tror ikke jeg kan komme med et nærmere svar, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Valentine er nær!