Goodiebox januar '14

Ultraflesh Shinebox (highlighter and shimmer collection)

Ultraflesh var et nyt upcomming mærke, der blev revet ned fra hylderne i Sephora i USA. Desværre solgte ejerne firmaet, og overtagerne valgte at gå en anden vej med Ultreflesh. Men det er stadig muligt at finde et par perler fra Ultreflesh på nettet, og jeg har nu fået Ultraflesh som kan købes ved Strawberrynet.

Ultra Flesh Shinebox er en lækker highlighter og shimmer kollection, med hele 5 lækre produkter i.
2 ’all over’ highlighters
2 ’all over’ shimmers
og 1 ’all over’ enhancer (bronzer)

Fra venstre: Bleg guld/kobber highlighter, hvid shimmer highlighter, bleg guld creme shimmer,
lys kobber creme shimmer med pink undertone, og kobber farvet pudder enhancer.

Alle produkterne kan bruges i hele ansigtet og kollektionen indeholder både creme og pudder, så der er lidt forskellige efter smag og behag, og ens øvrige makeup. Pigmenterne i produkterne er rigtig gode og nemme at arbejde med, specielt enhanceren, som er i pudder. Hvor de to creme shimmers er perfekt til omkring øjnene eller til at fremhæve kindbenene eller amourbuen. Jeg er ret vild med farverne der alle indeholder shimmer, og bronzeren en smule glitter, uden at det gør nogen skade. Samtidig passer farverne nok alle.

Jeg er helt vild med emballagen, den er utrolig flot, og nem at have med på farten. Den er nem at åbne og lukke, uden at jeg er bange for at den åbnes ved et uheld og der pludselig er produkt over det hele.

Det eneste jeg kan sige som noget negativt ved dette produkt, og som er et stort minus er de to mini highlighters i skub-up blyanter. De er virkelig mini-mini, hvilket er trist, da de er noget så lækre.

Hvor kan den købes?
Den er svær at få fat i, men kan købes på strawberrynet hvor den lige nu koster €24 (vejl. Udsalgspris: €37), og lige nu kører strawberrynet 10 % på gaveæsker og makeup sæt, så der er ekstra rabatter.
Selvom strawberrynet sender udenfor EU og du derfor kan risikere told, er det ikke noget problem, da strawberrynet refundere tolden, eller de kan fortolde den på forhånd, så du ikke skal have besvær med det.

*sponsoreret indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox januar '14