eBay fund #17

Thayers Original Witch Hazel Toner (Alcohol-Free)

Thayers alkohol fri toner med troldnød har fået overdrevne fantastiske anmeldelser på nettet, men jeg er ikke så god til at få brugt tonere der skal påføres med vatrondel, men efter  fandtfandt en lille genopfyldende sprayflaske i gemmeren, fyldte jeg lidt Original Witch Hazel i og jeg er blevet hooked!

Thayers Original Witch Hazel (Alcohol-Free) skriver at deres produkt hjælper med at fremme en sund udseendet hud, stramme porerne, fugter og beskytter huden mod luftbårne urenheder. Det sidste er svært at undersøge, men jeg vil sige at jeg ikke er blevet skuffet over hvad de lover, min hud føles frisk, sund og fugtet efter jeg er begyndt at bruge denne toner flittigt.

Den dufter neutralt, lidt træagtigt, men duftet fordufter hurtigt. Den kan fjerne makeup (men der findes mange noget bedre alternativer), men ellers fjerner den fint snavs og olie, og tilføjer huden masser af fugt.

Noget der er det mest fantastiske ved den, er alt hvad den kan bruges til, og HVEM den kan bruges af.
Jeg har læst anmeldelser med folk der har tør og sensitiv hud, rosacea, akne, eksamen og psoriasis, der skriver om hvilket vidunder produkt Thayers Original Witch Hazel er. Men hvis du går i kast med produktet, så prøv det af  forsigtigt, da nogle (specielt personer med rosacea) reagere (specielt rosacea) på troldnød, mens andre har virkelig gavn af det.

Nogle måder du kan bruge din Thayers Original Witch Hazel Toner

* Klassisk toner
* Spot-treatment (urenheder)
* Hævede øjne
* Blå mærker
* Blodsprængninger
* Solforbrændinger
* Irritatieret hud
* Myggebid
* Eksem
* Forbrændinger
* Efter barbering

– altså Thayers Original Witch Hazel Toner er lidt af et multi produkt!

Troldnød mindsker inflammation, kløe og er helende, hvilket gør den anvendelig på så mange måder. Denne udgave jeg bruger, er også med aloe vera hvilket gør den til et helende vidunder.

Thayers Witch Hazel fås også med andre dufte (eller uden), eller med alkohol til dem der foretrækker det.

Hvor kan den købes:
Den kan bl.a. købes på skønne iHerb.com hvor den i øjeblikket koster $9.30 for 355ml (omkring 59kr).

Ingredients:
Purified Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic Filet Of Aloe Vera), Glycerin (Vegetable), Fragrance (Natural Witch Hazel), Hamamelis Virginiana Extract (made from Certified Organic Witch Hazel), Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract.

6 kommentarer

 • Christina

  Nu er det godt nok længe siden at du skrev det her indlæg, men betalte du moms og importafgifter af toneren, eller sørgede du for kun at bestille en enkelt ad gangen? Jeg vil rigtig gerne prøve den her toner, men der er ingen forhandlere i Danmark, og det virker dumt kun at bestille en enkelt hjem fra USA når forsendelsesomkostningerne næsten er større end prisen på produktet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg har kun betalt moms og importgebyr én gang i de år jeg har handlet fra iHerb, for at sætte i perspektiv, har jeg i dag bestilt min 12. ordre i år – jeg har bestilt derfra siden 2012. 🙂
   De har desværre for nyligt sat portoen op, men hvis du handler for omkring 137 kr +/- bliver portoen sat ned til 27 kr. Det er en helt fantastisk toner, jeg brugte den for under 20 minutter siden, da jeg rensede min makeup af, så kan kun anbefale den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hejsa, jeg ved godt det er længe siden du skrev indlægget, men umiddelbart så ser det ikke ud til at siden du snakker om leverer til Danmark, jeg ved ikke om de har ændret det eller jeg er helt væk….😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det gør den skam, jeg bestilte for et par dage siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • An

  Hjælper den mod rødme og de der røde urenheder man har fået efter acne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Da den hjælper på inflammationog er beroligende og helende, så ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #17