Mini-DIY: Makeover af makeup penselholder

Se min lille lejlighed (32 m2)!

Min lille lejlighed – farverne er ikke ligefrem korrekte, men det fakta ignorere vi bare.

Her ser i en lille tegning over min lejlighed. Det sjove er, at når man søger Home Layout på google, kommer der indrettede plantegninger, og mit nye webshop hedder HomeLayout (er super stolt over det navn!), som forhåbentligt snart er i luften.

Men lad mig lige præsentere min lille kollegie lejlighed. I 10 facts om mig skrev jeg at den var 32m2 stor, og det er meningen at man skal bo to mennesker i den. Jeg (eller min ekskæreste og jeg) valgte denne lejlighed, mest pga. køkkenet, som har masser af skabsplads og køkkenbord i forhold til at være en studielejlighed – og jeg har meget køkkenudstyr! Udover lejligheden er lille, er den også rigtig smal! Min stue/køkken er 2,86m bredt og det samme gælder mit soveværelse. Så min indretning bærer præg af at det skal være mere praktisk end pænt, og derfor ikke repræsentere min indretningsstil. Jeg drømmer tit om hvordan min fremtidige hjem skal indrettes, selvom jeg ikke har nogen planer om at flytte fra dette skønne kollegie, før jeg er færdig på uni. Jeg bor simpelthen for billigt og for godt til jeg vil flytte. Faktisk tror jeg det ender med min vicevært skal hive mig ud af lejligheden, når jeg ikke må bo her mere.

En anden fordel ved min lejlighed, der også gør den gudeskøn, er min tilhørende have, som jeg har fået anlagt til en stor terrasse. Sommeren vi havde sidste år, betød at jeg tilbragte hele min læseferie ude i min have og nød solen. Lige nu sidder jeg bare og betragter min snedækkede terrasse hvor fuglende har fundet de foderkugler jeg har hængt op, og drømme mig væk til om nogle måneder hvor jeg forhåbentligt kan få 12 ekstra kvadratmeter jeg kan fylde på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mini-DIY: Makeover af makeup penselholder