Thayers Original Witch Hazel Toner (Alcohol-Free)

Mini-DIY: Makeover af makeup penselholder

Lavede lige en nem lille DIY til min ene makeup penselholder, den består bare at et glas med nogle grødris i, men pludselig kunne jeg ikke udstå farven på de alm. kedelige ris. Jeg puttede dem så i en lille skål og hældte et par dråber frugtfarve i og rørte rundt, jeg farvede ikke alle helt røde, da jeg godt kan lide lidt struktur. Bagefter gav jeg risene et par minutter i ovnen ved 75 grader, for at være sikker på at væsken fra frugtfarven var væk, så farven ikke smittede af på penslerne. Jeg er ret glad for resultatet, og tror jeg skal lave nogle flere i samme stil, bare med lilla og blå farve i stedet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Thayers Original Witch Hazel Toner (Alcohol-Free)