The Hunger Games Catching Fire i aften med Club Matas

Benefit Gimme Browns – Dine bryn vil elske den!

Ja, og før-billedet er mit ansigts manglende memik i pandens udtryk for at se trist ud over ingen bryn…

Jeg er jo simpelthen nød til at vise jer et af de produkter jeg ikke kan undvære mere – og som også var med i sidste måneds favoritter. Produktet hedder Gimme Brown og er fra Benefit (som er et af mine yndlings makeup mærker!). Jeg elsker simpelthen navnet i sig selv, for det refererer tydeligt til produktet – Giv mig nogle bryn!

Jeg har vidst tidligere skrevet om mine bryn, jeg har få men lange øjenbrynshår, jeg trimmer i stedet for at plukke, da jeg hurtigt for store huller i øjenbrynene ved at plukke.

Benefit Gimme Brown er en brynmascara med små fibre i, som sætter sig i hårene og på huden og får brynene til at se meget tættere ud. Børsten gør det nemt at forme brynene uden at påfører for meget produkt, og spidsen er perfekt til præcisionsarbejde og undgå at ramme ved siden af. Benefit Gimme Brown findes i to farver (light/medium og medium/deep), så du samtidig får markeret brynene, så den er rigtig lækker i de perioder jeg ikke har fået farvet brynene.

Det bedste synes jeg dog er hvor blødt og naturligt look den giver, som ikke er for makeuppet, så jeg sagtens bare kan anvende Gimme Brown og mascara uden at se ud som om jeg kun har lagt en halv makeup.

Kan jeg sige noget negativt om produktet? Hmmm.. Måske at den kun findes i to nuancer, da de ville være lækkert med en hvid både light/medium og medium/Deep kunne fås i en varm og en kold nuance. Noget andet der godt kan være negativt er prisen.. Den er ret pricy, men jeg synes samtidig at den er den værd, da jeg ikke har fundet en øjenbrynsblyant eller powder/wax der gør jobbet lige så tilfredsstillende.

Hvor kan den købes?
Benefit Gimme Brown kan købes i Sephora til 165kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

The Hunger Games Catching Fire i aften med Club Matas