Goodiebox oktober 2013

Månedens favoritter

Denne måneds favoritter, er alle nogle der er blevet en fast del af min rutine, og derfor helt uundværlige, her er virkelig en mulighed for at skabe et nyt godt bekendtskab, lige meget om du leder efter noget til huden, håret, brynene eller læberne.

Revlon Colorburst Lipbutter 035 Candy Apple
Efter at jeg har hørt om Revlon hypen i evigheder, var jeg nød til at prøve en af deres lipbutters. Problemet var bare at de ikke sælges i Danmark, og de er ikke lige sådan til at få fat i (af hvad min erfaring er), udover på eBay. Men så kommer spørgsmålet; er de fake? Nu har jeg dog fundet en sælger jeg stoler på, og som har et stort udvalg af disse lækre lipbutters, og jeg ved nu at Candy Apple ikke bliver den sidste, jeg har en hel ønskeliste med farver jeg ønsker mig.
Pris: 37,56kr + porto ved denne eBay bruger.

Integrine Hydra Thelia Intolérance
Den perfekt ansigtscreme til en følsom, irriteret og tør hud, som jeg selv ofte får i løbet af efteråret og vinteren.
Denne cremes glatte og bløde konsistens føles virkelig lækkert mod huden, jeg tror aldrig jeg har prøvet noget lignende, men gør desværre også at jeg måske bruger mere creme end nødvendigt, for jeg elsker virkelig at smøre mit ansigt ind i denne fantastiske creme, som I ØVRIGT også kan bruges som primer. Integrine er sammensat således at der skulle være minimal risiko for allergisk reaktion.
Pris: Forhandles i Sephora – husker ikke prisen.

Benefit Gimme Brow
Denne brynmascara med fibre er som kommet fra himlen til os med sparsomme bryn. Jeg har få men lange brynhår jeg er nød til at trimme for at have lidt bryn, og plukker jeg, får jeg nemt huller i brynene.
Den har fibre der sætter sig i brynene så det ser ud som om de er tættere, samtidig med den også tilfører farve, og det bedste er, at det giver det mest naturlige resultat du kunne ønske dig. Det ser nemlig overhovedet ikke ud som om du har makeup på brynene. – billeder kommer senere.
Pris: 165kr i Sephora

Maria Nila Kolorit 260C Heat Protector
Vores svenske naboer har gjort det rigtig godt med denne heat protector, som er UV- og varmebeskyttende op til 260 grader. Den dufter virkelig skønt, giver en smule glas og får mit hår til at se fantastisk ud efter glatning. Jeg tror jeg har fundet den perfekte heat protector for mig i denne lille sprey.
Pris: 120kr for 150ml, forhandles ved frisører og på nettet bl.a. på eleven.se.

3 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg elsker også mine lipbutters, sidst jeg var i New York fik jeg købt en del med hjem og de er bare så lette at bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg elsker også mine lipbutters, sidst jeg var i New York fik jeg købt en del med hjem og de er bare så lette at bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååh, heldige kvinde. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox oktober 2013