Parfumefri dag + vind et års forbrug af Neutral produkter

Tip til at fjerne foundation fra tøj

De fleste der har brugt foundation, har prøvet at få foundation på tøjet. Hvis ikke en regulær plet som her (jeg havde glemt at jeg havde foundation på håndryggen), så en træls foundationmærke i halsudskæringen på et eller andet stykke tøj.
Det er heldigvis meget nemt at fjerne foundationspletter, og det kan gøres med noget så enkelt som barberskum!

Smør plettet ind i barberskum og gnub det ind i pletten med fingrene. For en sikkerhedsskyld så husk altid at arbejde udfra og ind. Bagefter skuller du med koldt vand. Processen kan gentages hvis det er nødvendigt. Bare husk at det skal være koldt vand, da du ellers risikere at pletten binder sig til tøjet, og det først bliver rigtig svært at fjerne pletten igen.

Du kan også prøve at fjerne pletten med sødmælk eller ufarvet mild opvaskemiddel og lægge tøjet i en lufttæt pose et døgn, inden det vaskes.  Er pletten ikke helt væk, kan det desværre så være et problem at vaske den almindeligt, da det varme vand som tidligere sagt kan binde sig til tøjet. Derfor kan jeg kun anbefale at prøve barberskumstippet.

LÆS OGSÅ | Fjern neglalk fra tøj og andre tekstiler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Parfumefri dag + vind et års forbrug af Neutral produkter