Goodiebox nu til mænd!

Dagens negle: Jelly Sandwish

Efter at have set Snommes første forsøg på Jelly Sandwish, blev jeg forelsket i to lakker; nemlig OPI Do You Think I’m Tex-y og OPI Minnie Style, som også var at finde på indlægget August drømme.Nu har jeg prøvet at lave en sandwih med ét lag OPI Do You Think I’m Tex-y, ét lag OPI Minnie Style og et lag OPO I’m All Ears. Jeg afsluttede med et lag Sally Hansen Diamond Shine, men er ikke tilfreds.. synes ikke der er særlig meget ‘diamond shine’ over den?
Derfor… Er der nogle af jer der kan anbefale en fantastisk skinnende overlak? Jeg vil helst kunne spejle mig selv i mine negle.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox nu til mænd!