Blog tips: Sociale medie iconer (Blogspot)

Tomme produkter #2

I sidste måned havde jeg det første indlæg med tomme produkter, med produkter jeg er blevet færdig med, nu har jeg allerede færdiggjort nogle flere, så jeg kan samle det til et indlæg.

1. Ole Henriksen Herbal Day Creme SPF 15
Jeg har en forkærlighed for Ole Henriksen produkter, og denne Herbal Day Creme er ingen undtagelse, desværre jeg ikke tilfreds med emballagen, da krukker ikke er særlig hygiejnisk. Jeg har allerede skrevet en anmeldelse af Ole HenriksenHerbal Day Creme herog er stadig den samme mening om produktet, men kunne ikke finde på at købe den igen før den evt. skiftede emballage.

2. GHD Thermal Protector (sart skadet hår) Allerede nemt at sige om jeg ville købe dette produkt igen, for det er et udgået produkt, og derfor ikke muligt at få fat på igen. GHD har nu lavet GHD Style Heat Protect Spray som er efterfølgeren, jeg ved ikke hvor stor forskel der er, eller om det bare er det samme produkt i nye klæder. Jeg føler mit hår bliver beskyttet mod varmen, duftede skønt, men samtidig kunne mit hår føles klisteret, selv når jeg ikke brugte ret meget.  Jeg tror godt jeg kunne give GHD Style Heat Protect Spay en chance, men jeg ville først kigge efter andre varmebeskyttende sprays på markedet først.

3. Matas Renseservietter
Jeg har skrevet om disse servietter helt tilbage i 2010(!) og hvor er det sjovt hvor enig jeg stadig er i dette produkt. Det er fint produkt til når jeg er på farten (f.eks. sover ved min nye kæreste), eller sådan, men ikke effektiv nok til hverdagen. Jeg har prøvet mange andre renseservietter som jeg synes er bedre og billigere, så ville ikke købe Matas renseservietter umiddelbart, medmindre de var på tilbud, eller jeg fik dem i f.eks. Matas pakkekalender 2012, som jeg fik dem i her.

4. Schwarzkopf Gliss Hair Repair hårkur (with liquid keratin)
Endnu en ting jeg har fra Matas pakkekalender 2012. Rigtig lækker og velduftende hårkur, som giver masser af glans til håret og gør det super blødt og lækkert. Jeg bruger masser af hårkur – gerne hver gang jeg er i bad, og derfor også prøvet mange forskellige. Denne her en jeg ikke har noget imod at købe igen, især fordi den er budgetvenlig og ofte er at finde på tilbud.

5. Aussie Miracle Moist Shampoo og Balsam
Mega übber meget favorit shampoo og balsam. Jeg kan ikke få armene ned. Dens vejledende udsalgspris i Danmark er desværre rimelig høj (99,95kr), men man kan være heldig at finde den på tilbud – nogle gange helt ned til 39kr pr. flaske. Jeg elsker hvor skønt den Aussie Miracle Moist dufter og hvor drøj produktet er, for slet ikke at nævne hvor lækkert blødt og let det gør håret. Helt klart en jeg køber igen (og har allerede et mindre lager liggende).

6. Stridex Single-Step Acne Control, Essential with Vitamins – Alcohol Free
Små servietter vædet bl.a. 1% salicylid acid der hjælper på urenheder og specielt tilstoppede porer. De er super lækre og blevet nogle jeg har givet ud til højre og venstre så mine veninder kunne prøve disse små vidundere. Min næse har aldrig været pænere. Jeg har skrevet om dem fleresteder på bloggen, hvis du er interesseret i at læse mere. Jeg vil helst sikkert købe dem igen, hvis de nye jeg har købt (med 2% salicylid acid) ikke fungere til min hud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Blog tips: Sociale medie iconer (Blogspot)