Pift kuløren op

ShaveSafe barberskum mod røde knopper

Sinful.dk spurgte om jeg ville prøve et af de produkter de får flest spørgsmål om, nemlig deres barberskum ’Shavesafe’. Shavesafe er en unisex barberskum til hele kroppen, der hverken indeholder parfume, parabener eller farvestoffer. Den indeholder samtidig efterbehandling til forebyggelse af indgroede hår, knopper og skægpest, hvilket gør den optimal til mere intime barberinger..

Jeg døjer hverken med indgroede hår eller skægpest, men kender de irriterende og ømme røde knopper ved intimbarbering, så jeg var selvfølgelig spændt på at prøve.

Specielt ved intimbarbering, ved jeg, at folk er meget forskellige med hvad de foretrækker, nogle foretrækker kun at bruge vand (f.eks. mig) og andre bruger skum. Jeg har skrækkelige og ømme minder om sidst jeg brugte skum til intimbarbering, og jeg har næsten frygtet den forventede smerte der ville komme ved brugen af ShaveSafe. Efter første gangs brug var jeg lidt øm og rød efterfølgende, men er blevet bedre fra gang til gang. Faktisk har jeg uden besvær kunne gøre det mod hårene, og endnu bedre: Gøre det langt oftere uden at huden bliver irriteret! Så nu kan jeg gøre det hver- eller hver anden dag uden problemer, hvor før bare tanken var ren tortur.

Barberskummet skummer rigtigt, den bliver ikke sådan cremet, som jeg forbinder ved barberskum – men måske er det mig der har manglende erfaring idenfor dét felt? Den dufter ikke af noget – hvilket nok hænger sammen med der ikke er parfume i produktet, hvilket er utroligt lækkert. Samtidig efterlader efterbehandlingen i Shavesafe huden super blød og fugtet. Jeg synes umiddelbart produktet er dyrt, men da jeg vælger kun at bruge det til mere sarte områder, og det samtidig er meget drøj i brug – for slet ikke at snakke om alle fordelene ved produktet, er det alligevel en pris jeg er villig til at betale. – For forsætte, dét skal jeg.
Shavesafe er lavet af en dansk producent (yay!), og tilbyder de tilbyder 100 % tilfredsgarenti. Der findes to forskellige Shavesafe, ét til alm. hud, og ét til følsom hud, hvis man har prøvet den ene og ikke er tilfreds, vil Shavesafe bytte produktet til den anden, eller man kan få pengene tilbage – de betaler endda portoen!
Så hvorfor ikke prøve?
Produktet kan købes i stor størrelse på Sinful.dk til 199kr lige her.

1 kommentar

 • Glycerin is used in soapmaking because it attracts
  water. Men will surely take notice of women who dab on some light perfume just as much as women would find it fascinating
  to meet clean and tidy men using the best shaving cream.
  If you happen to observe the appearance of pustules on any part
  of your body, it is advised to be very careful in inspecting these and taking note of the
  date they started coming out.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Pift kuløren op