Dagens negle - Essie Bazooka

Gosh growth Serum

Woow, du har fået lange vipper Malene! Hvad har du lavet?
– Er det ikke bare en lækker kompliment at få? Og der er noget om det, for jeg har fået lange vipper… næsten for lange vipper – sikke et luksusproblem – og hemmeligheden bag er Gosh Growth Serum.

Det er nu at der plejer at komme før og efterbilleder, men jeg tilstå at jeg var så vild efter at komme i gang at jeg glemte at tage førbilleder, og pludselig var der gået de magiske 2 uger, og jeg have lange dådyrvipper, og kommer efter… nå ja, ingen førbilleder!

Gosh growth serum er en af de mere budgetvenlige øjenvippeserums.  Den indeholder 10 %SymPeptide® der har betydning for vippernes længde og tykkelse, og 5 % Follicusan som både giver tykkere vipper og øger antallet af øjenvipper. Den påføres med den tynde pensel man får med så tæt på øjenvippekanten på de øverste vipper før du går i seng og/eller inden du lægger makeup.

Jeg har selv brugt den to gange om dagen de første to uger, og så ca. en gang hver anden dag efterfølgende for at holde vipperne ved lige.

Jeg ved at mange er skeptiske med øjenvippeserums, og jeg kan fortælle så meget, at øjenvippeserums blev udviklet efter at man fandt ud af at noget øjenmedicin havde den ’bivirkning’ at det gav længere vipper, og derfra blevet udviklet som Guds gave til kvinder der ønsker længere og fyldigere vipper.

Hvor kan den købes?
Gosh kan købes i bl.a. Matas, Bilka og Føtex og har en vejledende udsalgspris på 199,95r.

WOW – indtil d. 3. august er der 25% på alt Gosh i Matas for Club Matas medlemmer. Så hvis du er hurtig, kan du købe Gosh Growth Serum til 150kr.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dagens negle - Essie Bazooka