Goodiebox Maj 2013

3 års fødselsdags give away – 3 præmier!

For 3 år siden tog jeg beslutningen til at starte en skønhedsblog op, for komme ud med min begejstring for beautygrej, noget jeg havde tænkt over i lang tid, men hvor min oplevelse med en RazorPit gjorte udslaget for at oprette bloggen, for det var jo en genial opfindelse!

I de tre år, har bloggen både været en del af min hverdag, været mit frirum, men også til tider kilde til frustrationer og en blog der kunne stå mig langt ud af halsen. Jeg har tænkt på at stoppe, skifte navn, få en medblogger, men ingen af tingene er kommet videre… og nu kan min blog så fejre 3 år.

Give Awayen….
På grund af min begejstringen for RazorPit (den startede bloggen), synes jeg det var oplagt af udlove RazorPit. Den har dog fået en opgradering sidenhen som hedder RazorPit Teneo . Ligesom den originale RazorPit er det er en silikoneplade der forlænger dine skrabers levetid merkant – op til 150 gange, men med Teneo har den en holder til din skraber (som også passer vores Gillette skrabere) og ekstra barberblade bagved.
Jeg har i samarbejde med Made4Men.dk fået lov til at udlove 3stk af 199kr stykket.

For at kunne deltage…
Skal du lægge en kommentar til dette indlæg.
Du må meget gerne også følge og like
Bloglovin og/eller følge med på Facebook.
– Jeg gør opmærksom på at præmierne skal kunne sendes til danske adresser.


Vinderne finder jeg d. 9. juni 2013

 

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox Maj 2013