Goodiebox april 2013

Månedens favoritter

Nu er tiden igen kommet til april favoritter, og jer der følger med på instagram (malenebr), har allerede fået et lille sneak peak. Der er en del produkter imellem som er med i Sephoras forårs og sommer sortiment, så til alle (os) jyder, kan jeg kun sige at Sephora afslører en stor overraskelse i denne måned, som jeg krydser fingre for enten er en butik i Jylland, eller at de åbner en webshop.

Benefit Laugh with me Leelee, var et produkt jeg fik tilbage fra åbningen af Sephora sidste år, og først nu at jeg sådan for alvor er begyndt at tage sjove og finurlige Leelee i brug. Hun dufter skønt (og ja, hun omtales som en person) med topnoter af melon og citrus, mellemnoter der indeholder lilje og jasmin og  bundnoter der indeholder forskellige trænoter.
Pris: £28.50 på Lookfantastic eller  290kr i Sephora.

Sephora Collection Parfume Atomizers er en lille smart parfume beholder du kan have med i tasken uden at være urolig for lækket parfume eller smadrede flakoner, men det bedste er hvor nemt det er at overfører sin yndlingsparfume over.  Lige nu indeholder den Leelee, og ved bare at rense med lidt alkohol, er den klar til en ny duft. Super smart!
Pris: 80kr, findes i flere farver, kan købes i Sephora.

Sampar som er endnu et brand du finder i Sephora har jeg været glad for tidligere, og denne So Much To Dew Day Cream er næsten en selvfølge, jeg synes virkelig den fugter, og mine tørre pletter forsvinder samtidig med at min hun bliver mere ensartet og frisk at se på. Jeg er fan!
Pris: €35 på Sampars egen hjemmeside, og 290kr i Sephora

Den smarte Sephora Collection Rotative Retractable Blush Brush som er den lækreste bløde blush børste som med i kompakt emballage, tag hætten an og drej børsten, så børstehovedet kommer frem, du kan jo så lade være med at dreje den helt frem, hvis du vil lave præcisionsarbejde, det hele til en helt fair pris.
Pris: 130kr i Sephora

De absolutte favoritter er Aussie Miracle Moist shampoo og conditioner, efter jeg er begyndt at svømme 2 gangen om ugen, opfører mit hår sig som en hulekvinde, og har virkelig taget skade af det… Desværre er jeg stadig for forfængelig til badehætte lidt endnu, så efter en omgang klor, skal mit hår forkæles med lækre Aussie produkter som gør mit hår super blødt og velduftende.
Pris: Aussie produkterne kan købes på billigvoks.dk til kun 49kr.

 

* I dette indlæg kan du opleve et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox april 2013