Dagens Negle

Score dessert – blødende chokolademuffins

Min yndlingsdessert er blødende chokolademuffins, men som jeg kun laver ved specielle lejligheder,
da den fylder lidt indeni køleskabet, hvis man beholder dem man ikke får spist i muffinsformene.
– Derfor har den også fået navnet ‘score dessert’.

Til 8 stk
125 g mørk chokolade (min 70 %)
4 pasteuriserede æg
125 g florsukker
110 g blødt smør
50 g hvedemel

  • Hak og smelt chokoladen.
  • Pisk æg og florsukkeret sammen.
  • Rør det bløde smør ud i chokoladen, og bland det sammen med sukker og æg blandingen.
  • Sigt mel i dejen imens du rører rundt.
  • Smør muffinformene – metal eller gummi, put dejen i, og sæt muffinformen i køleskabet i ca 4 timer.
  • Ovnen tændes på 200 grader (ikke varmluft – det ødelægger dem), og bag dem i 8-10 min.
  • Efterfølgende lader du muffinene køle af i ca. 10 min før du fisker dem op af formene, dette kan være svært,
    da de er bløde indeni, og derfor godt kan gå i stykker.

Serveres med vaniljeis og bær.

Nam nam!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dagens Negle