Goodiebox februar '13

Månedens favoritter

Februar er en kort måned, hvor der både er heldige mennesker med vinterferie, mig der har fødselsdag, og folk der holder Valentine.. og det er ikke dérfor at det er et lyserød/rødt tema, opdagede jeg først da tingene var sat op til fotografering.

Først er der den lille BeautyBlender som jeg anmeldte tilbage i december. Den er ved at være godt brugt, og er da også gået i stykker et sted eller to, efter de utallige gange den er blevet brugt og rengjort, men holder da endnu, og skal da have en sidste lille hyldest inden den nok ender i en skraldespand en dag.
Pris: kan købes fra 141,74kr på Beautybay

Tangle Teezeren der er den pinke (okay, hjalp lige lidt?) børste i baggrunden skal have en plads i denne måneds favoritter. Faktisk burde den have haft en plads som en af årets favoritter, hvis jeg havde nået at skrive dét indlæg. Men denne har redet mit hår, og jeg fortryder jeg ikke havde købt den noget før, for den er bare genial. Den reder let igennem mit filtrede hår uden at rykke, og er blevet en sand favorit i hjemme af både kæresten og mig, som nu har en i pink og sort.
Pris: kan købes for £10.20 på Lookfantastic og fra £10.42 på Beautybay

Forrest er der en af mine fødselsdagsgaver; min Chanel rouge coco shine i farven Monte-Carlo (62). Den farve minder lidt om min anden rouge coco shine i farven vogue (kan ses et billede af her). Man føler sig bare mere lady med Chanel.
Pris: 245kr. Kan købes i Matas, Salling og Magasin, eller £24 på Garden.co.uk

En anden ting som kan se lidt underlig ud er min nye RazorPit, som har udskiftet min anden som har været tro mod mig lige så længe bloggen har eksisteret, og virker da stadig, men nu hvor jeg var så heldig at modtage et par stykker i pink, skulle den da udskiftes. Jeg kan endda tilføje at i skal holde fast i det med: lige så længe bloggen har eksisteret, da dette er en lille ledetråd. RazorPit bruger jeg til at slibe mine barberblade efter brug så de har en meget længere holdbarhed, og det er jo både miljøvenligt og økonomisk. Det er super nemt at bruge, miljøvenligt og du spare masser af penge/barberblade.
Pris: 169,95kr og kan købes på helsebixen.dk

Sidst men ikke mindst er den lille Youngblood Crushed Mineral Blush fra Youngblood Mineral Basics Kit, i farven Sherbet, og som jeg helst sikkert (desværre) kommer til at købe igen i stor størrelse, trods prisen… Hvor ser mit ansigt bare skøn ud med den blush på, og jeg kan ikke udvære den i min lille makeuptaske.
Pris: vejl. udsalgspris er 195kr (3g), men findes ofte på tilbud. bl.a. på Nicehair til 136,46kr i øjeblikket.

*Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox februar '13