Goodiebox januar '13

Månedens favoritter

Wow, jeg har godt nok manglet noget blogger struktur de sidste par måneder!
Må jeg virkelig til at komme efter igen, har da glemt at lave månedens favoritter flere gange nu.
Jeg er en dårlig blogger, tsk tsk.

Men nu skal I ikke snydes mere.
Denne måneds favoritter er nogle produkter jeg ikke har haft for lang tid (med undtagelse af Stridex), men som nu har været en del af min faste rutine, eller bare forelsket mig hovedkluds i.

Hvis der er et produkt der har gjort en stor forskel på min hud, er det Stridex, som er nogle små servietter vædet bl.a. 1% salicylid acid og hjælper på urenheder og specielt tilstoppede porer. Jeg har tidligere omtalt produktet i mit I love iHerb indlæg, og derfor behøver dette produkt jo næsten ikke nærmere præsentation. Min næse har aldrig været pænere!
Pris: kan fås fra $4.28
lige her på iHerb.com

Jeg var ked af det da min e.l.f. creme eyeliner skulle smides ud, da e.l.f.’ prisstigninger og deres portopriser gjorte, at jeg ville vente på et tilbud, før jeg ville shoppe der, men så faldt jeg over MUA gel eyeliner til næsten ingen penge. og den er bare fantastisk. Rigtig sort, men ikke for skarp, og jeg elsker hvordan den indbyggede pensel gør den nem at have med mig i tasken og den er oven i købet god.
Pris: £3.00 på
MUAs hjemmeside.

Ingen overraskelse at jeg er vild med Benefits produkter, og deres nyhed Benefit Fine One One er ingen undtagelse. En lækker cremestick i tre nuancer (koral, rosa og lys beige) som på en gang former, giver farve og fremhæver kindbenene og samtidig er super nem og hurtig at bruge – og ser naturlig ud! Læs mere på bloggen i kommende fremtid.
Pris: Kan købes for £23.50 på
Feelunique, og kan ellers købes i Sephora.

Efter at have prøvet Youngblood Mineral Basics Kit, var det første jeg købte på januar udsalget Youngblood Natural Mineral Loose Foundation, og jeg har været flittig bruger af den siden. de dage hvor jeg har lidt makeup på synes jeg den er perfekt. Den er ikke helt dækkende, så hvis man døjer meget med huden, er den nok ikke så god, eller hvis man bruger en meget øjenmakeup.
Jeg er dog rigtig glad for denne og alle fordele der er ved at bruge mineral makeup, og skal da være en del af mit basis makeup i fremtiden også.

Pris: vejl. udsalgspris er 395kr (10g), men findes ofte på tilbud. bl.a. på Nicehair.

Det er virkelig et kedeligt udvalg af deo roll-on uden parfume, og mange af dem lugter – trods ingen parfume – underligt. Men dette er heldigvis ikke tilfældet for Apotekets Deo Roll-on. Jeg døjer med udslet under armene let, og har derfor brugt crystal deos i årevis, men er irriterende at man skal bruge vand hver gang man skal bruge den, og har derfor ledt efter et alternativ der ikke gav mig et smertefuldt udslet, og den er fundet. Jeg leder stadig efter andre gode alternativer (som man ikke nødvendigvis skal på apoteket efter), men jeg er glad. MEGET glad.
Pris: 39,95kr (50ml) og kan købes på apoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox januar '13