Støt brysterne 2012 #2

3 Holographic lakker – 3 priser

Lad mig præsentere:

Først den dyreste lak fra MakeUp Store (101 Greta), som koster 125kr for 8 ml, hvilket svare til en milliliterpris på 15,6kr. Denne lak kan kun købes i MakeUp Store, som desværre kun findes i Fisketovet (København), Sillebroen Shopping (Frederiksund) og Kolding Storcenter. Denne lak har de fineste flakes af de tre neglelakker og mange af dem, så den dækker fint ved ca. 2 lag. Den er til gengæld svær at lægge uden en speciel basecoat fra samme mærke, da den har det med at trække forrige lag af igen, når jeg lægger andet lag, så på nogle negle har det krævet 3 lag. Dette kan afhjælpes ved at lade lagene tørre helt, inden næste lægges, men tager lang tid. Samtidig har MakeUp Store lakken en virkelig dårlig holdbarhed.

Den anden dyreste lak er Gosh (549 holgraphic hero), som koster 59kr for 8ml – milliliterpris på 7,3kr og derfor den billigste lak set i milliliterpris. Denne lak er lige kommet i butikkerne igen, efter den har været efterspurgt længe og er blevet solgt til svimlende priser på f.eks. eBay, så derfor skal du nok være hurtig ude, hvis du gerne kunne tænkte sig denne lak. Den har rimelig fine flakes og den bedste holdbarhed, samtidig med at den er virkelig nem at lægge og dækker fint ved 2 lag. (Opdateret: I september 2012 kom denne lak tilbage i handlen!)

Sidste lak er fra Depends linje holographic (2025) og koster 40kr for 5ml, dette er noget dyre end de 25kr du giver for de almindelige depend lakker, men stadig en billigpris for det jeg kalder ’trendlakker’ som f.eks. er lakker du kun vil gå med i én sæson. Men de 40kr for 5 ml giver en milliliterpris på 8kr, som er en smule dyre end Gosh lakken. Denne lak har meget grovere flakes end både MakeUp Store og Gosh, hvilket er en smagssag hvad man fortrækker. Der er desværre ikke så mange flakes i lakken, så krævede omkring 4 lag(!) for at få en helt dækkende lak, hvilket hurtigt kan blive dyr. Til gengæld havde den en god holdbarhed, der dog ikke slog Gosh lakken. Læs mere om Depend lakken og se flere billeder med i dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Støt brysterne 2012 #2