OPI James Bond 007 Skyfall Collection

Månedens favoritter

Så er sepetmber ved at være gået, og hold da fast den har gået hurtigt. Det har bl.a. stået på studiestart, hvilket betød at bøger skulle hives frem (igen) og samtidig de obligatoriske RUS-ture som jeg også har prøvet at deltage i så vidt muligt, og endda min svigerindes bryllup. Puha! Ikke destro mindre har jeg taget hul på en del nye produkter, og jeg er begejstret!

Jeg er vild med makeup paletter, specielt hvis der er lidt forskelligt i, og derfor kan jeg ikke undgå at nævne Benefit Sugarlicious, som er et lip and cheek kit (lyder ikke så godt med læbe og kinde sæt), med nuttede miniudgaver af high beam (cream highlighter) og benetint (læbe og cheek stain), sugurbomb (blush) og sugerbomb gloss (lipgloss). Udover det er en perfekt måde at prøve lidt forskellige Benefit makeup, er det også i nogle praktiske størrelser til tasken. Har hele september haft en mini benetint i tasken, for at få lidt røde læber og kinder i løbet af dagen.  Jeg er solgt, og kan klart anbefale sættet som er fra Benefits ’kicking some class’ kollektion – som er meget mere originalt end ’back to school’.
Pris: 235kr, kan købes i Sephora.

Denne måneds overraskelse er blevet Ole Henriksen Truth to go wipes, da jeg kun har dårlige erfaringer med renseservietter, men jeg er blevet UTROLIG glad for disse truth to go wipes, og er nogle jeg meget gerne vil forsætte med, engang imellem og til de ekstra dovne dage – for de findes skam -, da de er rimelig pricey at bruge hver dag. Hvis du vil læse mere om dem, kan du læse på fredagens test af dem her.
Pris: billigst ved Beautybay til 55,28kr/10stk eller 138,26kr/30stk. Ellers alle steder der sælger Ole Henriksen.

Min MAC øjenskygge i farven Plum Dressing, var i første omgang et fejlkøb, men alligevel er jeg blevet rigtig glad for farven, der passer rigtig godt til mine brungrønne øjne. Det er sjældent jeg går med farverige øjenskygger til hverdag, men denne øjenskygge har givet mig farver i hverdagen i hele september måned. Super lækker, og super nem at arbejde med, som MAC øjenskygger også er kendetegnet ved. Jeg glæder mig til at få mange flere MAC øjenskygger til min MAC samling, og de må meget gerne være i det mere farverige hjørne.
Pris: 150kr og kan købes i Aalborg Salling og Magasin, eller
online.

September 2012 har i flere måneder betydet ny lancering af Gosh 549 Holohraphic Hero, da denne meget hypet neglelak har været næsten umulig at få fat i, medmindre du ville give en pæn slat penge på eBay. NU er den tilbage i butikkerne, og jeg har straks købt 2 (til éns pris), og jeg er nu den lykkelige ejer af efter min mening en af de bedste hololakker på markedet, men det kan du læse mere om i næste uge, når jeg sammenligner 3 hololakker i 3 prisklasser.
Pris: 59,95kr og kan bl.a. købes i Matas.

Sidst men ikke mindst Bliss fabulous foaming face wash, 2-in-1 cleanser and exfoliator, som jeg fik til Sephoras åbning, og som jeg først har fået prøvet i denne måned, og jeg ved nu at jeg vil købe en hel hudplejeserie fra mærket Bliss, da jeg er blevet virkelig glade for Bliss produkter og Bliss konceptet. Denne ansigtsrens er til alle hudtyper (hvilket jeg gennerelt er imod, da de forskellige hudtyper har forskellige behov), så jeg var meget skeptisk, men alligevel er jeg så overrasket. Det er en ansigtsrens samtidig med at den er let peelende, så du ikke behøver at peele ellers. Den dufter skøn og frisk, og heldigvis ikke særlig meget (jeg hader at komme ting i mit ansigt der dufter kraftigt). Jeg er fan!
Pris: ca. 150kr (usikkerhed omkring dansk pris) og kan købes i Sephora.

2 kommentarer

  • Anonymousgirl

    Sugarlicious æsken er så lækker. Og er du sindssyg benetint holder godt, har haft den på kinderne hele dagen! Og min finger er stadig rød.. Har også fået øje på alle de andre æsker fra Benefit 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benetint er nemlig super god, elsker at den samtidig kan give et meget naturalt look.
    De andre æsker er også vildt lækre, jeg kommer løbende med anmeldelser af dem, men har bare været alt for langsom pga. studiestart. Sidder og skriver om Perk Up Artist lige nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

OPI James Bond 007 Skyfall Collection