Goodiebox juli/august

Benefit They Are Real!

 

Navnet They’re real! leder tanker hen på en replik der bruges til at overbevise andre om at brysterne skam er ægte nok. Denne gang er det så en af Benefits topseller, og samtidige UK’s mest solgte mascara der er tale om..  Mascaraen som jeg havde med i mine julifavoritter og som jeg skamroste til skyerne.

Benefit They’re real! lover meget, f.eks. står der på emballagen (oversat):

They’re real! forlænger, krøller, giver volumen, løft og skiller. Vores kulsorte, langtids holdbare formel vil ikke give plamager eller tørre ud. En specialdesignet børste afslører vipper du aldrig vidste, du havde!

Hvad du ellers har brug for at vide:
94 % oplevede en dramatisk længde og volumen *
90 % oplevede base-til-spids krølle *
94 % oplevede synligtløft *
100 % langtids holdbare resultater*

* Resultaterne observeret i en forbruger panelundersøgelse.

Det lyder som noget der er for godt til at være sandt, og deres undersøgelser virker som et dårligt salgstrick.. så skal man hoppe på mascaraen eller holde sig væk?

Emballage: Ved først øjekast var jeg ikke imponeret over emballagen med masser af tekst der lover guld og grønne skove, noget andet var selve mascaraen der havde en flot silhuet i en blank mørk sølvgrå farve.

Børsten: Børster er et helt kapitel for sig, da den lækre gummibørste har et hoved med børsthår som minder om de mascara som kun har en lille rund spids til skal bruge – for at fange de inderste og yderste vippehår for at åbne øjnene til fulde, resten af børsten er……..

Farven: Sortere end sort, denne mascara giver sensuelle sorte vipper som vi kan lide det.

Drys: Jeg har endnu ikke oplevet drys med denne mascara, men engang imellem oplever jeg at den smitte af på huden under øjnene, hvis jeg påføre den på de nederste vipper, hvilket jeg godt kunne være foruden.

Vandfasthed: Den er ikke vandfast, men den ryger heller ikke af ved et par enkelte tåre, eller flere, som når du skærer løg. Desværre kan tårer få vipperne til at sætte sig i buketetter, så vipperne ikke er lige så flirtende som før.

benefit they are real

Vipperne: Bliver løftet og krøllet, specielt hvis man bruger mascaraen efter anvisningerne. De bliver længere og får masser af volumen, og bliver kuldsorte og markerede. (udenbilledet er uden makeup og i morgenlys, derfor der er så stor forskel).
Andet: Ja, hvilken pulje skal jeg nævne at den er meget svær at få af med en almindelig øjenmakeupfjerner, trods den ikke er vandfast?  Kan blive helt mørk på huden under øjnene, som er endnu svære at få af igen. Jeg tager nu det værste med makeupfjerner, og resten med mandelolie, men tror jeg heller ikke at mine øjenvipper hader mig for det.

Hvor kan jeg købe den?
Du kan købe den i Sephora, på Lookfantastic eller på Amazon.

Plusser
* Børsten, den er fantastisk!
* De vipper man får, WOW!

Minuser
* Den kan være svær at få af med makeup fjerner.
* Den er smådyr, men kan findes billigt (eller billigere) på nettet.
*affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juli/august