Få det nu gjort; HPV-vaccination.

Sally Hansen Maximum Growth

Sally Hansen Maximum Growth er en negle og neglebånds olie der fugter negl og neglebånd og giver næring så du får sundere og stærkere negle.
Den var med i mine juli favoritter, og her kan du læse mere om denne lille praktiske sag.

Duft: Den dufter af marcipan, men ikke på den vamle duft som jeg synes de fleste produkter med marcipan duft dufter af. Den er mere mild og anonym.

Konsistens: Det er en olie som du kender den, men meget lettere i det og indtrænger hurtigt uden at fedte.

Emballage: Super praktisk at have med i tasken, der gør at jeg får den brugt flere gange om dagen. Den er nem at dosere. I toppen drejer man, så der kommer olie ud i perfekt dosering og børsten er nem at bruge og holder formen, selv efter meget brug.

Indholdsstoffer: Den indeholder desværre mange af de problematiske parfumestoffer; citronellol, limonene, Hydroxycitronellal, lonaloolm Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, geranion og hexyl cinnamal. Det er rimelig mange 7 ud af de 26 problematiske parfumestoffer, og så indeholder der derudover yderlige parfume der ikke er mistænkt. Samtid indeholder den også propyl paraben som er en af de problematiske parabener.

Virker den?
Jeg tror ikke på mirakler, men ved at fugte og give næring til neglebåndene er der en chance for at det stimulere til en sundere og stærkere negl. Mine negle vokser allerede hurtigt, men efter 2 uger på Sally Hansen Maximum Growth, overraskede det mig hvor lange og sunde mine negle var. Om det var Maximum Growth, eller andre faktorer vil jeg ikke begynde at rode mig ud i.

Plusser
* Den er billig (ca. 75kr)
* Den er nem at have med i tasken, og derfor får man den brugt
* Der er synlige resultater**

Minusser
* Alt for mange problematiske parfumestoffer end nødvendigt.

Ingrediensliste
carthamus tinctorius (safflower) seed oil, tocopheryl acetate, isocetyl alcohol, cyclopentasiloxane, parfum/fragrance, panthenol, propylparaben, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, aqua/water/eau, cocos nucifera (coconut) oil, paraffinum liquidum/mineral oil/huile minerale, citronellol, citral, limonene, hydroxycitronellal, linalool, aloe barbadensis leaf extract, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, citric acid, geraniol, hexyl cinnamal, ascorbyl palmitate, retinyl palmitate.
** Hvis jeg går ud fra at det er Sally Hansen Maximum Growth

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Få det nu gjort; HPV-vaccination.