Ting klar neglelak OGSÅ kan bruges til

Kendisfrisør vildleder kunder med ‘parabenefri’ hårkur

Overskriften er tyvstjålet af denne artikel fra Politiken, som fortæller om at Dennis Knudsen reklamere sin Dennis Knudsens Professional Hair Repair (købes i Bilka og Føtex til 70kr) som et produkt uden parabener, men ifølge ingredienserne er der tre parabener i, som hører under de problematiske parabener.

Dennis Knudsen og Dansk Supermarked siger de har er opmærksom på fejlen siden lanceringen, og alle hårkurene har været tilbagekaldt i Bilka og Føtex, men de findes altså stadig på hylderne.

Forbrugerrådet vil nu anmelde Dennis Knudsen produktet til Miljøstyrelsen for vildledende markedsføring i strid med kosmetikbekendtgørelsen. Man må nemlig ikke anprise noget som står i strid med ingredienserne, så selvom produktet ikke indeholder parabener, er det stadig en overtrædelse af kosmetikbekendgørelsen.

Dennis Knudsen og CareCon (firmaet der producere produkterne), siger dog at produkterne ikke indeholder parabener, og det er CareCon der står for overtrædelsen af kosmetikbekendgørelsen.

Jeg glæder mig til at høre mere om denne historie, da det jo er en fejl der ikke burde ske, specielt heller ikke hvis der ikke er parabener i.. Som I kan se, er jeg indehaver af en af de omtalte hårkurer.

4 kommentarer

 • Jeg har skrevet til Dennis Knudsen. En af dennes medarbejdere skriver, at det er en fejl på emballagen.. men jeg synes stadig det var en underlig fejl… ;/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes jeg nemlig også, det er ikke særlig tit at man laver en fejl der gør et produkt 'dårligere' end det egentlig er.. Men produktet bliver testet nu, og det bliver dejligt med vished.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja – jeg håber seriøst ikke der findes nogen derude der streger parabener på ingredienslisten af et produkt og så der i virkeligheden ER parabener i… sikke noget fusk hvis man gør det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der helt sikkert efter 'parabenebølgen' kom, der er mange producenter der i hvert fald har lavet 'nyt indhold' i deres produkter, for at komme dem der er mistænkt for at være hormonforstyrrende til livs, men kan da godt være et sted der er nogle der fusker med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ting klar neglelak OGSÅ kan bruges til