Sally Hansen Maximum Growth

Bliv Garnier tester

Dem der følger med på Facebook har måske set at jeg har givet et hint om man kunne få gratis stylingskit fra Garnier til de 6000 første der tilmeldte sig, men nu kommer der en mere hint til jer læsere som jeg også lige vil dele her.

Garnier søger testere til deres nye BB Cream anti-shine, som er en BB creme til kombineret fedtet hud. Hvis du er interesseret i at teste for Garnier, kan du tilmelde dig her og jeg krydser fingre for at du er en af de heldige.
Garnier vælger 200 testere ud og de udvalgte testere får svar allerede i næste uge, og de er blevet valgt.

Du kan også læse min test af BB Cream original.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sally Hansen Maximum Growth