Derfor elsker man makeup - forsættelse!

DIY: Kur med tørt hår og hovedbund med hårtab

Min kæreste har lidt af pludselig af uforklarlig hårtab. Han var ude af den, og vi søgte råd og vejledning ved de bedste, vi fandt ikke årsagen, men vi fik rettet op på det med en speciel shampoo – anmeldelse kommer snart. Denne shampoo var et vidunder, men søgte også andre råd til pludselig hårtab. Og derfor en DIY opskrift jeg har hørt virker for andre
Kur mod tørt hår og hovedbund
20g sheasmør (smeltet i vandbad)
60g mandelolie
25 dråber rosmarinolie.

Ingredienserne blandes og puttes i håret, gerne i en halv time før det skylles ud. Kuren anvendes ca. hver anden uge. Sheasmør bruges i mange hårprodukter som et middel til tør hovedbund og går.

Mandelolie er et vidundermiddel der kan bruges til ansigt og kropspleje, men her bruges den i håret for at blødgøre hovedbunden. Til sidst er der rosmarinolien der øger blodgennemstrømningen og energi og styrke til håret. Specielt rosmarinolien er vigtig, da der findes mange udgaver af denne opskrift og nogle lignende, men alle indeholder rosmarinolie. Denne opskrift er vidst opringeligt fra Urtegaarden, er ikke 100% sikker, eftersom de er fortalt til mig som et råd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Derfor elsker man makeup - forsættelse!