Garnier Miracle Skin Perfector - light

Min neglelak + tilbehør samling

 
Som så mange andre negle og makeup interesserede, har jeg fået øjnene op for Ikea’s Helmer som en glimmerende makeup og neglelak opbevaring. 
 
 
Pt. har jeg 3 af helmers skuffeelementer i brug til neglelakker og negletilbehør.
Den øverste er til neglelakker og en dims fra Sephora der skulle hjælpe med at lægge neglelakker (men har ikke rigtig oplevet fordelen ved den endnu).
 

Anden skuffe er mest til neglepleje, samt base- og topcoat + neglelaks fjerner. Igen, læg mærke til Sephoras geniale neglelaks fjerner og den fra Matas, som også er uundværlig.

Tredje skuffe er kun til negle pynt og materialer dertil.
Konad plader, negletape, falske negle, diverse glimmer og sten og en masse pensler, svampe og andet udstyr jeg kunne få brug for når jeg er i gang med at lave nail art.

og mine lakker… 

10 kommentarer

 • Ej, hvor ser det bare dejlig overskueligt ud! Det kunne være man skulle gøre det samme 🙂

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast hvor var du hurtig til at kommentere. ^__^
  men tror virkelig ikke du vil fortryde.Før havde jeg mine ting 1000 forskellige steder i min lejlighed, men nu er de samlet – og meget overskueligt ét sted. Skal måske bare finde en passende måde at rumdele mine neglelakker på, men ellers er det bare så godt – og billigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, jeg så bare der var et nyt indlæg jeg endnu ikke havde set og så kommenterede jeg :p Jeg lagde faktisk ikke engang mærke til hvornår indlægget var skrevet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor har du "holderne" fra? Altså dem du har lagt din make up i? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor har du "holderne" fra? Altså dem du har lagt din make up i? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså til negletilbehøret er det indsatser der passer til Helmer, de koster så vidt jeg husker 15kr i IKEA. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, jeg har jo allerede en sådan Helmer og nogle af de der indsatsere så måske jeg burde lave dem om til neglelak og tilbehørs depot…
  Har lige et par spørgsmål:
  1) Den der pen fra Sally Hansen, er det en af de der rettepenne eller en af dem, der gavner dine neglebånd? For hvis det er en rettepen, er den så god? Eller kender du en, der er bedre?
  2)Den der ting, der ligger ved alle neglelakkerne med neglelak på hver "negl" (dem der også altid er i Matas, så man kan se udvalget på en slags negl) hvor har du den fra? Det kunne jo være ret smart 😉
  3)Hvad er noget af det mest uundværlige negletilbehør du har, udover neglelakfjernerne?
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Celilix. Den er super smart til neglelakker, nu har jeg har mange forskellige løsninger til mine lakker og tilbehør, men denne her er klart den mest praktiske jeg har oplevet indtil videre, så det er helt klart værd at prøve.

  Den Sally Hansen, synes jeg er god, jeg har oplevet bedre, (f.eks. solar olien) men den koster også dét mere. Synes denne her er et godt alternativ som er god at have med i tasken. Min plan er at skrive en anmeldelse af produkter på onsdag, så forhåbentligt er der snart en på bloggen.

  Den ting jeg bruger hedder en 'nail display' som jeg har købt på eBay, kan ikke anbefale nogle forhandlere derinde, fordi jeg har købt dem så mange gange, desværre har jeg oplevet flere gange de også har været knækket ved modtagelse. Kan afsløre der kommer sådan et par stykker i min næste give away, så hold øje.

  Jeg kan ikke undvære mine rosentræspinde, som man kan bruge til nail art, men som jeg også bruger hvis jeg er uheldig at remme ved siden af, så jeg fjerner lakken inden den tørre. – For hader at fjerne 'overskydende' lak til sidst, og starter normalt så bare forfra. Ellers min nailhærder fra Mavala´et vidundermiddel, da mine negle bliver skadet af al den neglelak (trods basecoat) og huslige ting jeg lader derhjemme, den styerker virkelig neglen, og mine negle har aldrig været så pæne, end siden jeg startede på dét produkt. Du kan læse mere om den her; http://www.smuk-blog.dk/2010/08/lider-du-af-blde-negle.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er navnene på de lyserøde/nude Essie lakker? De er så smukke! 🙂
  – Snomme.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, nogle har jeg solgt/smidt ud, så der er måske et navn under min neglelak samling. men ellers er den ene ballet slippers, som nok er mest nude.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Garnier Miracle Skin Perfector - light