Ebay: 120 color eyeshadow palette.

Hvor mange ting propper du på dig selv – resultat


For en uge siden skrev jeg dette indlæg. Hvor jeg ville prøve at skrive ned hvad jeg brugte af produkter i løbet af en uge.. Dette er ikke kun makeup og skønhedspleje, men tæller også hygiejne produkter. Alt fra tandpasta, til øjenskygge, hårolie og neglelaksfjerner.

Antallet at produkter så sådan ud:
Onsdag:  21
Torsdag: 21
Fredag: 23
Lørdag: 13
Søndag: 16
Mandag: 31 (jeg testede bla. produkter)
Tirsdag: 30

Hvis jeg har brugt f.eks. 2 øjenskygger, tæller produkterne som  to, eftersom der er forskellige indholdsstoffer. Jeg er måløs, troede at jeg max brugte 18-20 produkter de dage jeg brugte mest, men åbenbart ikke.

Andre der er overrasket over deres forbrug?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ebay: 120 color eyeshadow palette.