Goodiebox - maj boxen 2012

Christian Louboutin lancerer sin egen beauty line


Nu skete det; Christian Louboutin vil i slutningen af 2013 lancere en luksus produkter under navnet Christian Louboutin Beauté, der omtales indtil videre om “flere uspecificerede kategorier”, hvilket kan være alt fra parfume til læbestifter, så jeg venter spendt på mere infomation.

Samarbejdet vil være med Batallure Beauty fra New York.

2 kommentarer

 • Det er lidt sjov kombination han går efter…sko design og skønheds produkter…Manden har vidst mange skjulte talenter;)Glæder mig til at se hvad er det han vil producere…

  Og Mange tak for dine tips om hårpleje og hårvækst…Jeg ser mit dybe problem i det, at jeg bruger meget tit glat-jern…Den har ødelagt mit hår, og spalter dem hele tiden…Jeg må prøve å fine en løsning på det…Jeg er ikke vildt med mine naturlige krøller, og dem har jeg ødelagt for længst siden…Hvis jeg lade være med at forme mit hår med glat-jern, så ligner det heksehår…ihh….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøver snarest at komme med et indlæg med de bedste tips til at få/holde håret lang. Har åbenbart arbejdet på sådan et indlæg for… over et år siden! Men aldrig blevet postet, så forhåbeligt kommer der snart noget.

  Men ja, glatjern er en killer, bare her i min læseferie hvor jeg gør nada ved mig selv, kan jeg se en stor forskel på mit hårs sundhed.

  Og kan simpelhen ikke vente med at hører nyt, det her er Christian Dior om igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox - maj boxen 2012