Sov på silke

Goodiebox nummer 1

Dem der følger med på Facebook, har nok opdaget at jeg har modtaget Goodiebox nummer 1.
– de har nok også opdaget jeg ikke har kunne komme ind på blogger.. Hvilket jeg stadig ikke kan, så nu sidder jeg på min ordblinde computer, som jeg heldigvis havde taget med hjem i ferien, for en sikkerhedsskyld, hvis der skulle være bøvl med min egen bærbar. Pyyyyh!

Første billede: indpakningen.


Anden.. hurtigt videre, det er kedeligt…


Waaah!


Godt så; for 100kr fik jeg:

Essie neglelak 15ml ’Forever Young’, farligt når det er en farve mange garanteret allerede har, men pyt, jeg har ikke! I forhold Essies ‘Red Nouveau’ som er meget rock’n roll, er den mere dyb og mørk i farven og mere klassik.

MaxFactor 2000 Calorie (black) 9ml, ingen gummibørste, hvilket gør jeg nok ikke kommer til at bruge den overhovedet.. Hmm. Skal den prøves eller skal den direkte i Give Away kassen?

the Body Shop body butter 50ml med moringa, en blomst fra peperodsplante. Skulle være meget velduftende, men jeg bryder mig ikke personligt om duften, som virker meget parfumeret.

Weleda håndcreme 10ml mod vinterfrosten (ifølge kortet der fulgte med). Den indeholder noget så spændende som havtorn. Uuuh! Dufter lidt af citrus.

The Body Shop ansigts serum 1,5ml med bambusolie, denne glæder jeg mig til at prøve, da jeg gerne vil have en ny serum!

OG…

Aalborg Chokoladen, 80g mandler overtrukket med tykt lag hvid chokolade med lakris pulver m. glimmer, smager super godt!

af hvad jeg kan hører fra andre, er det lidt forskelligt hvad folk har fået, specielt med Essie neglelakkerne, og nogle har fået en prøve med Dr. Hauschka i stedet for Weleda.

Jeg har tidligere været lidt negativ overfor Goodiebox, og synes stadig de er rimelige uprofessionelle i deres håndtering af kundekontakt (eller de spørgsmål man skulle svare på når man tilmeldte sig?!), men er virkelig positivt overrasket over værdien af produkterne, og hvilke slags produkter, så glæder mig til Goodiebox nummer 2, for at se om de holder standarden, eller om der var kræset ekstra godt for den første boks her.

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox en gang om måneden til 119kr, kan du tilmelde dig her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sov på silke