Dag 2: Dit yndlingssmykke

Dag 3: Din største makeup fejl(sorry for kvaliteten)Der er ingen tvivl, under mine alternative dage i de unge teenageår, var jeg riiiiimelig glad for stor fed sort eyeliner der gik ud til tindingerne,  og gjorte virkelig et stort arbejde ud af at lave den perfekte streg. I 8. klasse (ja, så gammel var jeg faktisk!) havde jeg alt for travlt om morgenen til at rette på eyelineren, og jeg var bestemt ikke tilfreds, men jeg tog i skole og til skolefotografen med tanken om at det ikke kunne være sååå slemt…


Men jo det var det.. Fra den dag jeg modtog skolefotoene har jeg ALDRIG haft den slags makeup på siden, og jeg krummer tæer ved tanken om at jeg har set sådan ud. Ad!

1 kommentar

  • Haha, har dog aldrig haft "sådan" noget make-up på der ser lidt mørkt og dystert ud, men meget andet har jeg prøvet – og lignede bestemt også en klovn. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2: Dit yndlingssmykke