Kan man tabe sig med lightprodukter?

17 ting du kan bruge Vaseline til

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Jeg tror de fleste har vaseline i huset, som de sværger at bruge til én eller flere ting. Her kan du få inspiration til andre og måske nye ting du ikke før har brugt vaseline til. Har du ikke, kan du købe en stor bøtte vaseline til bare 26 kr eller dén vi alle sammen kender til 13 kr.

LÆS OGSÅ | 24 Ting du kan bruge kokosolie til ‘Beauty edition’

17 ting du kan bruge vaseline til

 1. Stærkere og smidigere vipper. Putte vaseline på spidserne af dine vipper inden du går i seng. Undgå de kommer ned til rødderne, da olien kan tilstoppe hårsækkene.
 2. Undgå farve på huden. Brug vaseline rundt om øjenomgivelserne når du farver vipper og bryn, eller i hårgrænsen og på ørene hvis du farvet hår hjemme. Vaseline er ligesom den blå Nivea creme, genial til dette, da farven ikke kan trænge igennem.
 3. Fra mat til gloss finish. Bland lidt mat læbestift sammen med vaseline, for at få en plejende og mere gloss finish læbestift
 4. Smør et tyndt lag vaseline de steder du vil påføre parfume. Det får duften til at holde længere.
 5. Krop-  og fodpeeling. Bland lidt vaseline med noget havsalt og brug det som en peeling til ben og fødder.
 6. Kold gelpose. Put en ordenlig klump vaseline i en zippose og læg den i fryseren. Vaseline fryser ikke, men bliver en kold gel masse, som er lindrende ved både feber, slag eller andre tidspunkter du har brug for noget koldt til at lindre.
 7. Løsn en ring. Hvis du har en fingerring der sidder fast, så smør rundt om ringen med vaseline – det virker langt bedre end sæbe.
 8. Hold øjenbryn på plads. Påfør vaseline på brynene med en gammel mascarabørste, for at holde genstridige hår på plads.
 9. Fedt til lædersko, jakker og takser. Hvis din lædertaske begynder at se lidt tør ud, kan du påfører et tyndt lag vaseline du pudser efter med, med en blød klud.
 10. Sløv lynlås. Smør en smule vaseline på lynlåse der har svært ved at lyne.
 11. Neglelakker der binder. Har du en neglelak du har svært ved at få op, kan du forsigtigt smøre en smule vaseline rundt i kandten af halsen på neglelakken, så den ikke binder heletiden.
 12. Fjerne sure tær. Hvis du har lugtende fødder, men ikke har adgang til vand og sæbe, kan du smøre dine fødder ind i vaseline, lad det sidde i et par minutter og tør dem derefter af. Bonuseffekten er bløde fødder.
 13. Til påføring af øreringe. Specielt hvis det er gamle huller i ørene, eller hvis du bare har svært ved at skrifte øreringe, kan en smule vaseline på øreringen hjælpe med at glide nemmere igennem.
 14. Peeling af læber. Brug lidt vaseline på en gammel tandbørste, og børst dine læber for at fjerne døde hudceller.
 15. Ingen sterinpletter på lysestagen. Smør lidt vaseline rundt på lysestagen med en blød klud, så sætter løbende sterin ikke så godt fast, og er nemt at fjerne igen.
 16. På lange flyveture. Smør et lag vaseline i ansigtet under længere flyveture, for at undgå snavs og tørhed fra flyets aircondition.
 17. Undgå neglelak på fingerne. Smør lidt vaseline rundt om neglebånd og fingre, for at undgå at få neglelak på huden. Vær forsigt med ikke at ramme neglene, da neglelakken ellers ikke binder. Du kan fjerne vaseline fra neglen med lidt neglelaksfjerner.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Kan man tabe sig med lightprodukter?