Matas pakkekalender 2011

Comwell Spalosophy Foot Bath Salt



Kan købes i Matas for 59,95kr for 400ml

Mmmm.. der er intet så skønt ved efteråret og vinteren, som at tage et dejligt varmt fodbad, efter en lang dag. Hvis du nu bare plejer at bruge sæbespåner til dit fodbad, skal du prøve et af de mange fodbadesalte der findes på markedet. evt. Comwell Spalosophy Foot Bath Salt.
90% af ingridienserne i denne fodsalt er naturlige, samtidig med at den er spækket med vitaminer, meneraler og AHA (frugtsyre). Dette lyder godt i mine øre!

Anvendelse
(fra bagsiden af produktet)

Tilsæt 1 spsk. Foot Bath Salt til 5l lunken vand. Efter 10-15min fodbag, er den hårde hud blødgjort og fødderne er dejlige friske igen.

Bedømmelse
Ambellagen er lækker, og en ting du gerne vil have til at stå fremme, selvom fodbadesalt ikke nødvendigvis er det mest sexede skønhedsprodukt.
Den har en meget karakteristisk duft, som gør mig afslappet, da jeg drysser afmålt fodbadesalt i mit fodbad.
Hmm. Vandet skifter ikke rigtigt farve, hvilket jeg normalt godt an lide ved fodbadesalte. – ligesom nogle har det med tandpasta der skummer, giver det en psykologisk effekt af at det virker, men jeg tager min fødder i vandet og slapper af imens jeg ser en god film og har ansigtsmaske i kryderen. Salten på bunden af mit fodbadekar er endnu ikke helt opløst og når man kører fødderne hen over dem, virker det som en mild massage imens det roligt bliver opløst i vandet. Allerede inden de 10min er gået, kan jeg se en forskel på mine fødder. Al hård hud bliver blødt, og nogle steder kan jeg nulre det af med fingerne, uden brug af fil. Wow! Mine fødder er bløde og afslappede og ser simepelthen fantastiske ud!

Plusser
* Emballage
* Duften
* Prisen
* Den virker!

Minuser
* Ingen farve i vandet (psykologisk effekt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Matas pakkekalender 2011