Moon manicures

Paul Mitchell – Super Skinny Serum

Paul Mitchells stylings produlter, er jeg normalt en stor fan af, og derfor da min frisør foreslog at jeg brugte denne serum, valgte jeg at prøve den.

Anvendelse
Til mellemlangt og langt hår skal der bruges to pump, og til kort hår et pump. Serumen fordeles i det håndklædetørre hår, fra spidser af og op, så den er meget drøj i brug. Kan med fordel bruges inden du reder håret ud.

Min Mening
Produktet gør virkelig dit hår super blødt og skinnende, og hjælper også på filtret hår. Især i blæsevejr får jeg normalt ekstremt filtret hår, men nu selv dagen efter jeg har puttet serumen i, har jeg ingen problemer. Produktet har også den fordel at det får dit hår til at tørre hurtigere når du bruger føntørre, så du ikke behøver at bruge unødvendig skadelig varme på dit hår. Jeg synes også det holder meget bedre på frisuren, når jeg har brugt produktet, end de dage hvor jeg ikke har (hvilket vil sige at nu bruger produktet hver gang jeg har vasket hår).
Produktet dufter dejligt som om du lige var kommet fra frisøeren, duften som jeg beskriver som en mellemting med noget blomsteragitig med en undertone af vanilie.
Intet produkt har fået mit hår til at se så godt ud, som Paul Mitchell’s Super Skinny Serum. kan mærke det også er blevet sundere selvom jeg bruger hårtørre og fladjern jævnligt. Helt klart et produkt jeg køber igen og fået en fast æresplads på min hylde på badeværelset.

Produktet koster i Danmark omkring 200kr ved frisører, men kan findes billigere på internettet (kig specielt efter co.uk sider)

Plusser
* duften
* blødt og smidigt hår
* Håret tørrer hurtigere
* Håret har tildens til at filtre mindre

Minuser
* …?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Moon manicures